Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

100 Tagú Cigányzenekar Sztárzenekarának Ünnepi koncertje 2023-ban Győrben - Jegyek itt!

2023.11.24 kovacsad

100 Tagú Cigányzenekar Sztárzenekarának Ünnepi koncertje 2023-ban Győrben - Jegyek itt!

100 Tagú Cigányzenekar Sztárzenekarának Ünnepi koncertje 2023. december 27-én Győrben a Richter teremben - Jegyek lentebb!

A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar újra Győrben! A Hungarikum és Magyar Örökség-díjas társulat sztárzenekara nagyszabású, két felvonásos ünnepi koncertet ad a győri Richter Terem hangversenytermében, december 27-én, szerdán. A kulturális csemegének számító program feledhetetlen élményt kínál közönségének. A 30 fős sztárzenekar a társulat legkiválóbb szólistáit és muzsikusait vonultatja fel, élükön Lendvai Csócsi József sokszorosan kitüntetett főprímással.

Kétrészes műsoruk repertoárjában közkedvelt klasszikusok dallamai, virtuóz cigányzene és népzenei művek kapnak helyet, melyeket különleges és egyedi hangszerelésben, csak a „100 Tagúra” jellemző hangzásvilággal élvezhetünk.

100 Tagú Cigányzenekar Sztárzenekarának Ünnepi koncertje 2023. december 27-én Győrben a Richter teremben. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A nagy érdeklődésre való tekintettel és az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva a helyjegyeket érdemes időben megváltania mindazoknak, aki nem akarnak lemaradni erről az örök élményről! Az esemény nagyszerű zenei élmény, családi program, a belépő pedig értékes, kiváló karácsonyi ajándék lehet minden korosztály számára.

 
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024