3D fényfestés Brédán! Videó itt!

Kelt: 2015.09.07 Kovács Gergely

3D fényfestés Brédán! Videó itt! A Bréda-kastély egy különleges élménnyel várja az érdeklődőket. A virtuális épületfestés vagy épületvetítés egész évben különleges élményt nyújthat a látogatóknak. Nézze meg a videót.

A Bréda-kastély 2012-ben befejeződött restaurációját követően ősfás parkjával, reformkori konyhával csábító éttermével, és az állandó 3D-s épületvetítésével várja a látógatókat egész évben.

Európa első állandó kültéri 3D-s épületvetítését az év egészében megtekintheti a lőkösházi Vásárhelyi-Bréda kastély homlokzatán. Ráadásul a téli szezonban 2db fűtött nézőtér várja a látogatókat. Részletek és szállásfoglalás ide kattintva!

A vetítés Bordos László Zsolt 3d művész, vj munkáját dícséri, aki  korai 3d animációs vj vetítéseivel (2000-2004) és formabontó vetítéseivel (2005-2006), illetve a 2007-es Heavent párizsi projektjével a video mapping műfaj első generációjához tartozik.


Videó:

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ködszínház az új látványosság Debrecenben! Videó itt!
Ködszínház kezdte meg működését a debreceni Csónakázó-tó területén. A látványos attrakció mindenkit elvarázsol.
10 érdekes múzeum Magyarországon!
Vicces, érdekes, különleges múzeumok listáját gyűjtöttük most egybe. 10 múzeum, ami tényleg nem a szokásos élményt nyújtja.
Jégcirkusz érkezik Budapestre - Jegyek itt!
Jégcirkuszi show lesz látható Budapesten 2020. március 4-én a BOK Csarnokban. A Russian Circus on Iceban a Diótörőtől a Hókirálynőig számos mese megjelenik. Jegyek itt!
200 forintos jeggyel várja az Állatkert a gyerekeket március elején!
Csak 1 napon lesz lehetőség a kedvezmény igénybevételére, de feltételhez kötött. Az ENSZ március egy napját a Vadvilág Világnapjává (World Wildlife Day) nyilvánította. Ezen a napon 200 forint lesz csak a jegy a Fővárosi Állatkertben.
We Will Rock You - Queen musical 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2020. július 2-5 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
84 évesen meghalt Csukás István!
Meghalt életének 84. évében Csukás István, a nemzet művésze - közölte Facebook-oldalán az Újszínház.
Az irodalom szexi! Meztelen férfiakkal bizonyítják be a budapesti előadáson! Jegyek itt!
Pucér férfiak olvasnak címmel lesz látható az előadás. A Barátok közt és a Drága örökös szereplői közül ketten is szerepet vállaltak az előadásban. Barna Zsombor, Mohai Tamás, Simon Kornél lesz az előadás első 3 szereplője.
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK