A KÖR - EDDA musical országos turné! Helyszínek és jegyek itt!

Kelt: 2013.07.21 Kovács Gergely

A KÖR - EDDA musical országos turné! Helyszínek és jegyek itt! Szeged, Pécs, Sopron, Miskolc, Debrecen, Szombathely, Szigetszentmiklós és Budapest biztosan az állomások között lesz. Jegyvásárlás és dátumok egybe gyűjtve!

Musical ősbemutató volt 2013. május 17-én a Ram Colosseum színpadán. Az EDDA musical A KÖR címmel került bemutatásra. A musical 2013. szeptember 21-én a SYMA Csarnokban.

A kör közepén állok, körbe vesznek jó barátok... Ugye tudnád folytatni a dalt? Az EDDA együttes népszerű dalát mindenki ismeri.

Az Edda Művek együttes jelenleg Magyarország egyik leghíresebb rockegyüttese. Az együttes 1973-ban Griff néven indult, de 1974-től Edda néven folytatták. Ekkor lett Pataky Attila az énekes. 1980-tól Edda Művek a nevük. Az együttes lemezei aranylemezek. Pataky Attila neve pedig mindenki számára ismert ma már. Mára 19 stúdióalbum, 7 kislemez, 5 koncertlemez, számtalan válogatás CD és egy angol nyelvű CD (1998-ban jelent meg) kötődik hozzájuk.

Érzés, a Kölyköd voltam, az Elhagyom a várost, Utolsó érintés,  Minden sarkon álltam már, A hűtlen és még sorolhatnánk azokat a slágereket, amiket biztosan mindenki ismer.

A turné további állomásai és online jegyvásárlás ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Edda nagykoncert 2013! Jegyek itt!
2013. november 16-án a Petőfi Csarnok színpadán ad koncertet az EDDA művek! Jegyek már kaphatóak!
Macskák musical Debrecenben! Jegyek itt!
A debreceni Főnix Csarnok ad otthont 2013. október 12-én a Madách Színház előadásának. Debrecen városa is láthatja mitől olyan varázslatos a Macskák musical, hogy 30 év után is siker. A szereposztás is elkészült az előadásra.
Macskák musical Zalaegeszegen!
Zalaegerszeg is bemacskásodik. A ZTE Aréna ad otthont a Macskák musical előadásának. Szereposztás és további információk egybe gyűjtve!
Jön a 700. Az Operaház Fantomja musical előadás! Jegyek itt!
700. alkalommal játszák a Madách Színházban az Operaház Fantomja musicalt 2013 november 9-én. Jegyek a jubileumi előadásra már kaphatóak!
Starfactory musical a Thalia Színházban! Jegyek itt!
X-faktor és Megasztár szereplőkkel kerül bemutatásra a magyar "X-faktor"musical a Starfactory a Thália színházban. Jegyek és infók itt!
30 éves jubileumi Macskák musical előadás a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!
2013-ban lesz 30 éves a Macskák musical, amire több meglepetéssel is készül a színház. Az ünnepi hét után nyáron a Budapesti Nyári Fesztivál 2013-as programjában a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható az új előadás.
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020-ban Magyarországon. Jegyek és helyszínek itt! A turné Győr, Debrecen, Szeged, Budapest, Tataványa, Békéscsaba és számos városvan látható lesz
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán koncerteje 2020. október 29-én Budapesten a Klauzál Gábor Kulturális Központban kerül megrendezésre. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK