A legbénább Ice Bucket Challenge videók! Ne hagyd ki!

Kelt: 2014.08.28 Kovács Gergely

A legbénább Ice Bucket Challenge videók! Ne hagyd ki! Vicces, béna, ügyetlenkedő videók is készültek a jeges őrület kapcsán. Érdemes megnézni őket.

Az Facebook tele van mostanában olyan videókkal, ahol egy vödör jeges vízben mártóznak meg emberek. A Ice Bucket Challenge hódít már Magyarországon is.

De mi az az Ice Bucket Challenge?
Az ALS Alapítvány számára gyűjtenek adományokat, mely: az amiotrófiás laterálszklerózis nevű idegrendszeri betegség kutatásával és az ebben szenvedők támogatásával foglalkozik. Ez a betegség elpusztítja az agy azon sejtjeit, amelyek az akaratlagosan mozgatható izmokért felelősek, ezáltal a beteg előbb a mozgáskészségét veszíti el, majd a légzőizmai irányíthatatlanná válásával meghal. Kemény hangzik és az is, ma Magyarországon közel 500 megbetegedés van évente.

A felhívás szerint, aki nem vállalja a jeges kihívást annak támogatnia kell az alapítványt. Egyes hírforrások szerint eddig több, mint 22 millió dollár gyűlt össze. Külön felhívták a figyelmet arra is, hogy szívbetegek ne vállalják a kihívást, mert számukra ez komoly egészségügyi kockázatot jelent.

Amerikában olyan személyek tartották a fejüket a vödör alá, mint George Bush, Bill Gates, Oprah, Justin Timberlake, Gwyneth Paltrow, Will Smith, Anne Hathaway, Stephen King, Robert Downey Jr., Selena Gomez, David Beckham, James Franco és lehetne még sorolni a neveket. A videók végén, amolyan kihívásként, megneveznek egy újabb személyt, aki eldöntheti, hogy vállalja-e a megmérettetést.

Persze sokan vitatják a kampány helyességét! Bereczki Zoltán is saját véleményt fogalmazott meg. Lásd az ő videóját:

TOP 10 érdekes program Budapesten! Ne hagyd ki!

A legviccesebb videók:


Ha tetszett nézd meg a második válogatást is! Valamint oszd meg barátaiddal is a cikket!

Ha nem elég, akkor van még folytatás!
A cikk alatt további vicces és érdekes híreket találsz! Ne hagyd ki őket!


 

OSZD MEG A CIKKET TE IS BARÁTAIDDAL!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Így ne készíts Ice Bucket Challenge videót! Vicces jeges videó!
Elesik, magára önti, leszakad a tető, lefejeli a vödör, beesik a tóba, megrémül a kutya, eltörik a vödör, elesik menekülés közben és még sorolhatnánk az elrontott Ice Bucket Challenge videókat.
Szuperhold lesz látható szeptemberben!
Egy izgalmas esti program lehet a különleges látványt nyújtó égi jelenség. Ne hagyja ki.
Mamma Mia musical 2017-ben is Szegeden! Jegyek itt!
Megkezdték a jegyértékesítést a Dóm téri fesztivál jövő évi előadásaira, és állóhelyekkel bővítik ki a nézőteret az idei évad utolsó hét estéjén.
Színházak Éjszakája 2017 - Jegyelővétel és jegyárak itt!
Idén elővételben olcsóbbak a jegyek a Színházak éjszakája 2017-es rendezvényére!
Koncertek és rendezvények a 2020/2021-es évadban Budapesten a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
Kiss, Il Divo, Celine Dion, Hauser, és számos más sztár koncertezik Budapesten és számtalan kiállítás, show, találkozó várja a közönséget az Arénában 2020-ban!
TOP 10 - A legizgalmasabb program Budapesten
A legizgalmasabb programokból válogattunk össze 10 menő programot. Budapesten nehéz unatkozni és számos exkluzív show érkezik Budapestre.
Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad!
Egy egyszerű kérdésre a felnőttek és a gyerekek fele is rossz választ ad. A témával már a TV is foglalkozott, hiszen egyszerű a kérdés.
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, Veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK