Adventi busz, 2 új Fényvillamos és 2 Fénytroli is indul Budapesten!

Kelt: 2020.12.04 Kovács Gergely

Adventi busz, 2 új Fényvillamos és 2 Fénytroli is indul Budapesten! A már korábban bejelentett járatokon túl ma újabb meglepetésekkel készült a BKV.

A Fényvillamos a legnagyobb attrakció minden évben. Idén azonban a szokásos Fényvillamos mellé 2 másik is csatlakozik. Na és persze még a Mikulásjárat is. Így összesen 4 féle Karácsonyi villamos fut Budapesten.

Az új beállók egyik a KCSV-7 azaz a régi 4-6-os villamos. A nagy múltú villamost 230 méter LED szalag, azaz közel 16000 darab LED lámpás díszítették fel. - írja a KarácsonySzeretlek.hu oldal ahol a menetrend is elérhető.

A másik újdonság a TATRA, T5C5K2. Az ikonikus villamos 360 méter LED szalagot, közel 23000 darab LED lámpást kapott, hogy beragyogja a vonalát.  

A villamosokon túl 2 Fénytroli is útjára indul. Ebből csak az egyik újdonság, hiszen Fénytroli az elmúlt években is volt. Erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Na és idén is lesz Mikulásbusz, amiről írtunk is korábban. Sőt már képeket is láthattunk. Azonban itt nem ér véget az ünnepi buszok sora. Idén először két, adventi hangulatú matricákkal díszített Modulo 168d típusú autóbusszal is kedveskedik a BKV az utasaoknak. 

Sőt idén is gyűjti az adományokat a Mikulástroli, amiről nagyon cuki képek érkeztek. Képek és menetrend itt!

Ne hagyd ki a JÁTÉK menüt és a cikk alatti kapcsolódó híreket sem, hiszen sok más érdekességről is olvashatsz. Ráadásul idén a csak 100 Ft a jegy a gyerekeknek a Siklón és a Libegőn is. Erről is olvashatsz a kapcsolódó hírekben.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. július 18-án kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
A Mikulásbusz 2020-ban is közlekedik!
A villamosok közt újítás volt idén a Mikulás járat, de most a Mikulás busz is újra visszatér.
100 Ft csak a sikló és a libegő jegy a gyerekeknek!
Egy igazán különleges akció várja a családokat 2020 végére. Utazz az idén 50 éves Libegőn és 150 éves Siklón.
Vangelis filmzenei koncert Debrecenben - Jegyek itt!
A Vangelis szimfonikus filmzenei koncerten Debrecenben 2021. június 14-én a Kölcsey Központban a legismertebb filmzenéit hallhatjuk majd nagyzenekari kísérettel. Jegyek itt!
INGYEN látható a Katona József Színház előadása az ONLINE fesztiválon!
Székely Kriszta rendezésében Ónodi Eszter, Pelsőczy Réka, Fekete Ernő, Kocsis Gergely és Keresztes Tamás főszereplésével lesz látható az előadás.
INGYEN lesz látható az Operettszínház előadása!
INGYEN lesz látható az Operettszínház előadása!
A Szomszédok sztárjai 2021-ben is régi szerepükben segítenek!
A Magyar Rendőrség munkáját segítik a Szomszédok egykori szereplői a figyelemfelkeltő videóval. Most az unokázós csalások kerültek a listára.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK