Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Alföldi Róbert új rendezései és új szerepei idén!

2014.11.22 kovacsad

Alföldi Róbert új rendezései és új szerepei idén!

Óriási média visszhangja volt Alföldi Róbert nyári István, a király rendezésének és megosztotta a közönséget. Azonban úgy tűnik a színházi szakma és a nézők szeretik Alföldi rendezését.

Óriási média visszhangja volt Alföldi Róbert nyári István, a király rendezésének és megosztotta a közönséget. Azonban úgy tűnik a színházi szakma és a nézők szeretik Alföldi rendezését. Mutatja ezt az is, hogy ebben az évadban is számtlan új darab rendezésére kérték fel.

(Fotó: Danton halála - Vígszínház - László Zsolt)

A Vígszínházban Stohl András, Király Attila, Varju Kálmán, Csöre Gábor és László Zsolt főszereplésével mutatták be a
Danton halála című darabot.Szintén a Vígszínházban került újra színpadra egy korábbi Nemzeti Színházas nagy sikerű rendezése a Mephisto (Jegyek itt!Stohl András, Makranczi Zalán, Hevér Gábor, Udvaros Dorottya, Bánfalvi Eszter, Gáspár Sándor, Radnay Csilla, Martinovics Dorina,  Nagy Zsolt, és László Zsolt főszereplésével.

 


(Fotó: Mephisto - Vígszínház - Stohl András)

A Rózsavölgyi Szalnoban az évad egyik legizgalmasabb vállalkozásának ígérkezik Émile Ajar (Romain Gary) Előttem az élet című, 1975-ben megjelent és világszerte népszerűvé vált, Magyarországon is mindmáig elevenen ható, számos kiadást megért, kultikus regényének kamaraszínházi változata. Az előadást 2014. május 11-én mutatják be Rajhona Ádám, Lukács Sándor, Csomós Mari és Margitai Ági főszereplésével. Az előadás Alföldi Róbert rendezésében látható a Rózsavölgyi Szalonban. Jegyek itt! 

Május 25-én debütál a Radnóti Színházban Csehov Platonov - Apátlanul című előadása Alföldi Róbert rendezésében főszerepben Kováts Adél, Adorjáni Bálint, Jordán Tamás, László Zsolt, Petrik Andrea láthatóak. Jegyek itt!

Bár sokaknak nem tetszett a rockopera rendezése, júliusban új musical bemutatóra is készül. A legendás meleg bohózat musical verzióját Az őrült nők ketrece musicalt is Alföldi Róbert rendezi. A musical főszereplői között láthatjuk az X-faktor sztárját Csobot Adélt, valamint Stohl Andrást és Hevér Gábort is. Jegyinfók és szerepsoztás itt!

Az új rendezések mellett Alföldi Róbertet számos új szerepekben is láthatjuk. Novemberben mutatták be az Átrium Filmszínházban az Igenis miniszterelnök úr című komédiát Alföldi Róbert, Fincz István, Parti Nóra és Hevér Gábor főszereplésével. (Jegyek itt!) Ugyanitt látható még a Vaknyugat című darabban is. (Jegyek itt!)

(Fotó: Igenis, miniszterelnök úr - Átrium Filmszínház)

Szintén láthatjuk őt Az utolsó óra című előadásban ami egy két szereplős darab. A másik főszereplővel Jordán Tamással  közönség soraiban járkálva adják elő történetüket. (Jegyek itt!)

A Julius Caesar a Vígszínházban 2014. december 6-án kerül bemutatásra Alföldi Róbert rendezésében. Hegedűs D. Géza lesz a címszereplő. Marcus Antonius: Stohl András, Hevér Gábor, László Zsolt, Fesztbaum Béla, Csőre Gábor, Rajhona Ádám és még számtalan ismert színész szereplésével. Jegyek itt!


Végül pedig jöjjön az idei karácsony nagy meglepetése! A Játékkészítő főszereplője ugyanis Alföldi Róbert lesz. 
2014. december 27-30 között a Tüskecsarnokban lesz látható az új magyar színházi szenzáció A Játékkészítő. A Játékkészítő zenés akciómese főszerepeiben Alföldi Róbert, Bereczki Zoltán, Radics Gigi, Pokorny Lia, Hajdu Steve, Nagy Feró, Király Viktor, Szabó Győző, Oroszlán Szonja, Király Linda és még sokan mások láthatóak lesznek. Jegyek és részletek itt!

Az X-faktorban idén is mentorként láthatjuk Alföldi Róbertet. Az X-faktor élő adásaira ide kattintva vásárolhat jegyet!

• Már 200 forintért színházazhat Budapesten otthoni jegynyomtatással!
• Nemzeti Dokumentumfilm előzetes! Videó itt!
• Az Őrült Nők Ketrece az Átriumban! Jegyek itt! Alföldi Róbert új rendezése!
• Mamma Mia musical szereposztás! Szereplők és jegyek itt!
• Koncertek és rendezvények a 2024/2025-ös évadban Budapesten a Papp László ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024