Amazon koncferencia - Az első millióm az Amazonon! Kedvezményes jegyek itt!

Kelt: 2019.02.14 Kovács Gergely

Amazon koncferencia - Az első millióm az Amazonon! Kedvezményes jegyek itt! Sőt a résztvevők megtudhatják hogyan kerestek a szervezők 737.104 Ft profitot egyetlen termékkel, mindösszesen 1 hónap leforgása alatt. Lesd el az Amazon kereskedelem titkait olyanoktól, akik valóban ezzel foglalkoznak.

2019. február 22-én a Lurdy Házban megrendezésre kerülő Amazaon Konferencián megtudhatod hogyan építhetsz jövedelmező online vállalkozást az Amazon sokmilliárd dolláros piacán miközben napi pár óra munkával a szabad vállalkozók életét éled.

Nyiss üzletet minimális befektetéssel a világ legnagyobb online áruházában, ahol évente több 100 millió vásárló fordul meg és költi el pénzét olyan termékekre, amiket akár te is árulhatnál. Erre hívja fel a figyelmet az Amazon Konferencia.


A színpadon 3 sikeres hazai vállalkozó és egy briliáns amerikai Amazon kereskedő tanácsait ismerheted meg, hogy te is sikeres Amazon kereskedő lehessél.

Sőt a résztvevők megtudhatják hogyan kerestek a szervezők 737.104 Ft profitot egyetlen termékkel, mindösszesen 1 hónap leforgása alatt. Lesd el az Amazon kereskedelem titkait olyanoktól, akik valóban ezzel foglalkoznak.

A szervezők olyan szinten biztosak a konferencia sikerében, hogy egyedülálló módon 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalnak.

EXKLUZÍV KEDVEZMÉNY!

10% kedvezmény minden olvasónknak. A jegyvásárlás során használd a KULTURAONLINE kódot a kedvezményért.

További részletek a
www.amazonkonferencia.hu oldalon.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Találkozz Kabir Bedi, Sandokan-nal!
A népszerű színész Fővárosi Állat- és Növénykertbe is ellátogat, hogy örökbe fogadjon egy tigrist, és találkozzon a rajongóival.
„Talpra állni!” – interaktív előadás Stohl Andrással - Jegyek itt!
Stohl András őszintén, tabul nélkül beszél majd színházról, televíziózásról, magánéletéről, nehézségeiről, és újrakezdésről 2019. július 5-én a Tokaji Fesztiválkatlan színpadán.
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán 2020. október 29-én Budapesten a Klauzál Gábor Művelődési Központban koncertezik. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Szabadtéren a Pál utcai fiúk musical 2020-ban! Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 augusztusában szabadtéren is látható lesz!
István, a király koncert 2020-ban a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
Az István, a király koncert 2020. augusztus 19-én a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható. Jegyek itt! Főszerepekben Feke Pál, Dolhai Attila, Szomor György, Borbély Richárd, Herczeg Flóra, Simon Boglárka lesz látható!
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!
INGYEN látható a Budapesti Operettszínház új musicalje!
Szétszakítottak címmel lesz látható az új musical, amit Dolhai Attila és Cári Tibor írtak.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK