Apák napján Györfi Pállal debütál a csalad.hu új videóinterjú-sorozata, a Deszkások!

Kelt: 2020.06.21 kovacsad

Apák napján Györfi Pállal debütál a csalad.hu új videóinterjú-sorozata, a Deszkások! Apák napján Györfi Pállal debütál a csalad.hu új videóinterjú-sorozata, a Deszkások!

Június 21-én, Apák napján indítja útjára új videóinterjú-sorozatát a csalad.hu, Deszkások címmel. A csalad.hu oldalán kéthetente jelentkező sorozatban Takács Bence közismert férfiakat kérdez majd egy szokatlan szituációban: vasalódeszka mellett állva, ingvasalás közben. 

Az őszinte beszélgetések – hogy is lehetne másképp vasalás közben szót váltani - fókuszában ezúttal a családi kapcsolatok és az otthoni szerepek állnak majd. Az élre vasalt inggalérok, a jól ismert férfiak eddig látott arcéle mögött pedig felsejlik a hírességek otthoni világa, szerepkonfliktusaik, apai és férji hivatásuk megélésének dilemmái. 

A valódi iron man kihívást elsőként Györfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője vállalta el. Könnyed, humorral teli beszélgetés részesei lehetünk, ahol bepillantást enged családi életébe is.

Megtudhatjuk, mit csinálnak gyerekei, ha meglátják a tévéképernyőn, valamint azt is, hogy családjában ki dönti el, hogy milyen filmet nézzenek, de beszél félelméről is. 

 A Deszkások sorozat következő vendégei, akik a vasalódeszka mellé állnak: Gundel Takács Gábor, Kovács András Péter és Trill Zsolt.

A Györfi Pállal készített anyag, az alábbi oldalakon érhető el:

https://csalad.hu/csaladban-elni/deszkasok-gyorfi-pal

https://www.facebook.com/watch/?v=273211347363793

https://www.youtube.com/watch?v=B2j3M1zvEJQ

A forgatások helyszíne a Magyar Állami Operaház hamarosan megnyíló Eiffel Műhelyházának Fricsay Stúdiója.

 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK