Appra magyar szavazó applikáció! Letöltés és videó itt!

Kelt: 2017.11.30 Kovács Gergely

Appra magyar szavazó applikáció! Letöltés és videó itt! Már elérhető a TV2 Live alkalmazás! Az applikációt Android, iOS, vagy Windows Phone rendszeren működő telefonodra tudod letölteni. Az Appra magyar szavazó app elérhető. Így szavazhatsz Liptai Claudia új műsorában.

Vedd elő okostelefonodat, vagy tableted, lépj be a mobiláruházadba, és töltsd le az ingyenes TV2 Live applikációt. Ha megvan, lépj be, és indulhat a szavazás! Döntsd el, hogy a feltett kérdésre melyik választ adod, jelöld ki, és nyomd meg a küldés gombot - ilyen egyszerű!

Az Appra magyar! – A gondolatolvashow a nézők véleményét kutatja és a legkülönfélébb érdekes, pikáns és megbotránkoztató kérdésekre adott nézői válaszokból megtudhatjuk, miként vélekedik a többség az adott témáról. A stúdióban minden héten öt sztárvendég versenyez egymással azon, hogy vajon melyikük találja el leggyakrabban, hogy a szavazók többsége mit gondol az adott témával kapcsolatban. A szavazók között naponta egymillió forint talál gazdára.Az applikációt innen tudod letölteni Android, iOS (Apple), vagy Windows Phone rendszeren működő telefonodra.

Ne hagyd ki a JÁTÉK menüpontunkat sem, ahol számtalan dolgot nyerhetsz!

NÉZD MEG KAPCSOLÓDÓ HÍREINKET IS A CIKK ALATT!

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK