Augusztus 20-i programok 2015

Kelt: 2015.08.12 Kovács Gergely

Augusztus 20-i programok 2015 Ikertalálkozó, Tűzijáték, hajós felvonulás, Mesterségek ünnepe, Debreceni virágkarnevál, István a király és még számtalan érdekesség.

Budapesten idén is várja a családokat a Mesterségek Ünnepe 2015-ös rendezvénye. Huszonnyolcadik alkalommal költöznek a népművészet mesterei a Budai Várba, hogy ismét elbűvöljék a látogatókat különleges tudásukkal. Idén 5 napra nyitja ki kapuit a nyár várva várt családi fesztiválja, a Mesterségek ÜnnepeJegyvásárlás és részletek itt!

Az idei évben is kiválasztották Magyarország tortáját. Az idei nyertes természetesen kapható lesz országszerte. Részletek itt!

MTI Fotó: Bruzák Noémi


Természetesen idén is lesz tűzijázék! Nézd meg milyen lesz az idei tűzijáték. A látványtervről készült videó igazán lenyűgöző. Emellett számtalan információt megtudhatsz az idei változásokról.

A hosszú hétvégéken is figyeljünk a lakásunkra. Ilyenkor 17%-al több betörés történik. Ahogyan a majálisok a tolvajok számára is nagyon jó alkalom a lopásra. Előzze meg, hogy ellopják a tárcáját vagy egyéb értékeit. Így lopnak a tolvajok! TANULSÁGOS Videó itt!


A budapesti Kossuth téri honvédtisztavatás után augusztus 20-án az idén is lesz parlamenti nyílt nap, Magyar ízek utcája, a Várkert Bazárnál pedig egész nap családi programokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket. A szokásokhoz híven aratómenetet tartanak, megrendezik a Szent Jobb-körmenetet és az ünnepi programokat tűzijáték zárja. A budapesti programokról bővebben itt olvashatsz!


Az MVIII nosztalgiahév augusztus 20-án közlekedik az Örs vezér tere M+H és Gödöllő között. Augusztus 22-én a IK-280T nosztalgia trolibusz várja az utasokat az Arany János utca és a Károly körút (Astória) között. Míg augusztus 23-én a 436 favázas nosztalgiavillamos várja az utasokat a Jászai Mari tér és a Közvágóhíd között. Részletek itt!

2015. augusztus 20-án lesz Debrecenben a 46. Debreceni Virágkarnevál. Sőt a karnevál előtt és után is számtalan koncert lesz.  A karneválra már árulják a jegyeket! Részletek és jegyek itt!


2015. augusztus 15-én és 16-án Székesfehérváron a Középkori Romkert - Nemzeti Emlékhely színpadán kerül ismét megrendezésre a Koronázási Szertartásjáték. Idén Szent László koronázását rendezik meg a Koronázási Ünnepi Játékokon. A különleges előadás főszereplői közt Száraz Dénes, Blaskó Péter és Mihályi Győző. Sőt Európa legnagyobb mozgó történelmi képregényén László király legendáriuma jelenik meg a falakon! Ne hagyaja ki! 11 ÓRIÁSBÁB 4 eseményszigeten! Részletek itt!


Augusztus 21-én Ercsi ad otthont az Országos Ikertalálkozónak. Ahova nem csak ikereket várnak, hanem minden érdeklődőt. Az esemény évek óta nagy hagyománynak örvend. Részletek itt!

A Fővárosi Nagycirkusz is várja a látogatókat. Délelőtti és délutáni műsor is lesz a hétvégén. A
Circussimo című műsorban, zenebohóc, levegő akrobaták, elefánt, kardegyensúlyozó, illuzionista, Halálkerék és még számtalan meglepetés várja a családokat. Jegyvásárlás ide kattintva!

Alsóőrs ad otthont a Zorall Sörolimpia nevű rendezvénynek is, amit idén 8. alkalommal rendeznek majd meg. Az eseményre már árulják a jegyeket! Részletek itt!

A pihenni vágyókat INGYENES MOZI várja Budapesten. A különleges partmozi egész nyáron tartogat meglepetéseket. Részletek itt!

Szintén a musical szerelmeseit várja Baja. Baján a legendás Szentivánéji álom musical lesz látható. A musical igazi sztárszereposztásban lesz látható! Részletek itt!

Augusztus 18-án és 19-én Istvány, a király lesz látható a Királydombon. Az előadás a budapesti előadások után országos turnéra is indul. Az országos turnéra és a budapesti előadásra is árulják a jegyeket. Részletek itt!

1997 óta minden évben hatalmas rock and roll ünnepnek számít, amikor Fenyő Miklós a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra lép. A hagyomány idén is folytatódik, hiszen augusztus vége és a Margitsziget neve összeforrt vele és a felejthetetlen koncertélménnyel. Így augusztusban a hagyomány folytatódik!

Természetesen a műsorban elhangzanak az örök kedvencek is
– köztük a Csavard fel a szőnyeget, a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Limbó Hintó és a Napfény a jégen című dal – valamint a többi Hungária- és Fenyő-sláger. Jegyvásárlás itt!


Ha esetleg szeretne múzeumba látogatni, akkor jó, hír, hogy a múzeumok jelentős része INGYEN lesz látogatható! Részletek itt! Persze érdemes érdeklődni! A 10 legérdekesebb múzeumról szóló cikkünk a cikk alatti kapcsolódó hírekben található.

Körmenden a Körmendi Napok részeként lesz tűzijáték augusztus 19-én, de előtte lesz még vízi- és légiparádé a Rába folyó partján, valamint Csónakfelvonulás is. Részletek itt!


Hamarosan tovább bővítjük a listát! Ha nem akarsz lemaradni a programokról, akkor csatlakozz az ünnepi Facebook oldalunkhoz!

 

Augusztus 20-i programok 2015http://kulturaonline.hu/augusztus_20i_programok_2015_4068

Posted by Augusztus 20 - Programok - Tűzijáték on 2015. augusztus 6.


 

 

Megosztás:



Kapcsolódó hírek:

Magyarország tortája 2015 - Megvan a győztes!
Az idei Szent István-napi kenyeret, Magyarország tortáját, Magyarország cukormentes tortáját és a Honvédség tortáját is bemutatták kedden a Parlamentben az augusztus 20-i programokról tartott sajtótájékoztatón.
Ilyen lesz az idei augusztus 20-i tűzijáték! Videó itt!
Nézd meg milyen lesz az idei tűzijáték. A látványtervről készült videó igazán lenyűgöző. Emellett számtalan információt megtudhatsz az idei változásokról.
Hatezer műsort ingyenessé tett az MTVA
Abigél, A Pál utcai fiúk, Süsü, Vizipók, Família KFT, Szomszédok....Hatezer műsort ingyenessé tett az MTVA!
Megvan a tokiói nyári olimpia új időpontja!
Megvan az elhalasztott tokiói nyári olimpia pontos időpontja!
Ingyen koncertet adott szomszédainak José Carreras - VIDEÓ ITT!
Ingyen koncertet adott szomszédainak José Carreras - VIDEÓ ITT!
Dr. Csernus Imre előadásai 2020-ban turnézik - Jegyek és helyszínek itt!
Dr. Csernus Imre előadásai 2020-ban turnézik - Jegyek és helyszínek itt!
Sebestyén Balázs országos turnéra indul a Traccs beszélgetős esttel - Jegyek és helyszínek itt!
Sebestyén Balázs országos turnéra indul a Traccs beszélgetős esttel - Jegyek és helyszínek itt!
INGYEN szabadulószoba - Próbáld ki!
Ingyenes szabadulós játékkal segítik a szabadulószobák az otthon maradtakat.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNK



LEGOLVASOTTABB HÍREK