Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Csókkirály show 2024-ben Szegeden a Hungária és Fenyő Miklós dalaival - Jegyek és fellépők itt!

2024.06.17 kovacsad

Csókkirály show 2024-ben Szegeden a Hungária és Fenyő Miklós dalaival - Jegyek és fellépők itt!

Vastag Csaba, Feke Pál, Szulák Andrea, Király Viktor, Csonka András és Arany Timi 2024. július 24-én lesz látható Szegeden az Újszegedi Szabadtéri Színpadon a Csókkirály show. Jegyek lentebb!

A magyar rock'n'roll legnépszerűbb slágerei hozzák lázba az újszegedi nézőket júliusban! Fergeteges parti, látványos koncert-show, és egyúttal tisztelgés a Hungária együttes és Fenyő Miklós életműve előtt – ez a Csókkirály – a Show! A színpadot felperzselő hat neves sztárénekes: Vastag Csaba, Feke Pál, Szulák Andrea, Király Viktor, Csonka András és Arany Timi mellett közreműködik a zene- és táncművészet kiválóságaiból álló, nyolc tagú Crescendo Music Orchestra és Női Tánckar. A dalokat új hangszerelésben hallhatják. Többek között megszólal a Csavard fel a szőnyeget, a Limbó Hintó, a Csa-csa-csa, a Várni rád, a Meghalok, hogyha rám nézel, a Csókkirály és a Hotel Menthol című sláger is. A showt lenyűgöző világítástechnika, látványos jelmezek és monumentális mozgó díszletelemek teszik egyedülállóvá. A koncert rendezője Szente Vajk, a show producere: Feke Pál.

A Csókkirály show 2024. július 24-én lesz látható Szegeden az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Szabadtéri közönsége által jól ismert, nagyszerű alkotók és Fenyő Miklós utánozhatatlan, fiatalok és örök fiatalok számára egyaránt kedves, táncra csábító slágerei egytől egyik garantálják: ezt a bulit kár lenne kihagyni!

• Hungária koncert a Puskás Arénában 2024-ben - Jegyek itt!
• We Will Rock You musical 2024-ben az Erkel Színház színpadán! Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024