Darabjaim - Falusi Mariann koncertje 2021-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!

Kelt: 2020.11.20 kovacsad

Darabjaim - Falusi Mariann koncertje 2021-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt! Falusi Mariann, Artisjus-díjas magyar dzsesszénekes, rádiós- és televíziós műsorvezető, színésznő 2021. május 14-én a Budapest Kongresszus Központ színpadán ad koncertet. Jegyek itt!

Falusi Mariann, Artisjus-díjas magyar dzsesszénekes, rádiós- és televíziós műsorvezető, színésznő 2021. május 14én a Budapest Kongresszus Központ színpadán ad koncertet.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A koncert a sokat mondó „Darabjaim” címet kapta, melyről az énekesnő a következőket mondja: 

„Az a miénk, amit megeszünk, szokták mondani földhözragadt lények. Nem mondom, hogy nincs igazság, de sokkal többek vagyunk, mint amit megeszünk. Egy énekesnő például az is, amit elénekel, mert az is az övé, vagy az is ő, igazi élmények, megfelelések, velem is ez történt, történhetett volna, de jó, hogy nem így történt. Cipeljük a dalok súlyát, ahogy cipeljük azt is, amit megettünk életünk során. Darabok a szívemből, az agyamból, a lelkemből, és ne feszegessük, még honnan. Hogy a darabokból végül mi áll össze, az egész, az egész fele, vagy még kisebb részek, azt egyelőre titok. Előttem is.”

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Presser Gábor koncertje 2020-ban Budapesten a Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
A “Dalok régről és nemrégről” Presser Gábor koncertje 2020. május 8-án és 9-én a Budapesti Kongresszusi Központban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
INGYEN magyar filmekkel vár az Uránia online!
Ingyenes vetítéssorozat márciustól áprilisig az Uránia Online sorozatban. A filmek ingyenesek, de megtekintésükhöz 0 Ft-os regisztrációkötelesek!
Anyatigrisek musical 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Király Lindával és Fehér Adriennel érkezik az Anyatigrisek musical 2021. júliusában a Városmajorba. Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021-ben Budapesten a Városmajorban - Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021. augusztus 14-én Budapesten Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK