Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Droszt - Taxi reality filmen és színpadon! Jegyek és videó itt!

2013.10.10 Kovács Gergely

Droszt - Taxi reality filmen és színpadon! Jegyek és videó itt!

Párhuzamos történetek alcímmel mutatja be az új budapesti éjszakai taxis történetekről szóló előadását a 011 Alkotócsoport az Átriumban. A különleges előadás egyszerre 4 taxi utasait és történeteit mutatja be filmen és színpadon is egyszerre.

Október 10-én, az Átrium Film-Színházban mutatja be új produkcióját a 011 Alkotócsoport. A Droszt azon kívül, hogy egy fikciós, meseszerű, abszurd játék a taxizásról, olyan technikai megoldásokat is bevet, amiket hazai színpadon eddig nem láthattunk.

A Droszt egy éjszaka történetét meséli el. Egy budapesti éjszakán, négy taxis autójában utazunk, ahol különböző, egymástól független emberrel ismerkedünk meg. Egy közös van bennük: mindenki valahova megy és valahonnan jön. A két esemény között ülnek az autóban. Nem tudjuk pontosan kik ezek az emberek. Egy megadott tér és egy megadott idő. Egy szolgáltatás, amit ha sürget az idő, igénybe veszünk. Egymásnak ismeretlen emberek utaznak együtt, ismeretlen múlttal és jövővel. Többnyire sohasem találkoznak újra. Az utasok életének csak egy pici szeletét látjuk, amiből csak következtethetünk, hogy kik is ők valójában. Egy a fontos: az út során köztük kialakuló kapcsolat. Aztán a szálak egyszer csak összeérnek, és a kezdetét veszi az őrület.

"A mi történeteink azelőtt véget érnek, mielőtt még elkezdődtek volna."

Az előadás különlegessége a díszlet és a technikai megvalósítás. A nézők egyszerre látják a színészeket játszani, és egyszerre követhetik vásznon, premier plánban az élőben vágott eseményeket. Egyszerre látnak mozit és színházat. Egy kocsit és mögötte a vásznat.
Ősbemutató: 2013. október 10., 19:00

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Videók:


 

• Ez lesz a budapesti taxik új díjszabása!
• Taxigaléria Budapesten! Taxikban láthatjuk a festők képeit!
• Taxi Múzeum Magyarországon! INGYEN megtekinthető!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024