Taxi Múzeum Magyarországon! INGYEN megtekinthető!

Kelt: 2012.03.25 Kovács Gergely

Taxi Múzeum Magyarországon! INGYEN megtekinthető! Ingyen megnézheti bárki a Taxi Múzeumot, hiszen ez a múzeum nincs helyhez kötve.

Egy magyar oldalt ajánlunk az olvasók figyelmébe. Ez a Virtuális Taxi Múzeum. A múzeumban az első női taxis története mellett megismerhetjük a londoni, a párizsi és a magyar taxik történetét. Sőt a jövő taxijait is megismerhetjük.

Érdekesség lehet még a világ szabadjelző gyűjteménye is. Ha szereted a taxikat, akkor érdemes szánnod pár percet a Taxi Múzeumra.

A múzeum honlapja:
www.taximuzeum.hu

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Belehaltak, mert elfelejtették az óraátállítás! Ugye te nem felejted el?
Elsőként az USA-ban, 1916-ban, energiatakarékossági okok miatt vezették be az alternatív időszámítást, és ezt Magyarország is átvette, de voltak évek, amikor szünetelt.
Facebook dal született az Eurovíziós Dalfesztiválra!
Az Eurovízión vett volna részt San Marino idei versenydala, mely a "Facebook, Uh, Oh, Oh" címet kapta. Azonban megállapították, hogy a dal sérti a verseny szabályzatát.
Abigél színmű a Városmajori Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!
A Városmajorban kerül sor az Abigél színpadi változatának szabadtéri bemutatójára. A produkció „szülőanyja” a Szabó Magda regényéből készült legendás tévéfilm Tormáját alakító, ma színművész és producer, Bánfalvy Ágnes. A prózai ...
Egy videó amit minden fiatalnak látnia kell!
Az alkohol és az energiaital keverékének veszélyeit kevesen ismerik. Erről készített videót a Riport TV, amit most mi is megosztunk.
Zorba a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon!Jegyek itt!
Közel 400 résztvevője lesz a rendkívüli előadásnak, amire már árulják a jegyeket. Ha nem akar lemaradni a látványos előadásról, akkor vegye meg jegyeit már ma.
The Human Body - Az Emberi Test kiállítás nyílt Budapesten! Jegyek itt!
A belváros szívében a Váci 1 Üzletházban (Váci utca – Vörösmarty tér sarok) a volt Budapesti Értéktőzsde épületében nyílik meg a kiállítás.
Madonna koncert Bécsben! Jegyek itt!
Madonna 2012-es turnéja során érinti Bécset is. A magyar rajongóknak ez a legközelebbi helyszín ahol találkozhatnak az énekesnővel. A koncertre már árulják a jegyeket. A turné további állomásai és időpontjai is publikusak.
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK