Édes Anna musical a Belvárosi Színházban! Jegyek itt!

Kelt: 2015.11.07 Kovács Gergely

Édes Anna musical a Belvárosi Színházban! Jegyek itt! Aleska Diamond azaz Sáfrány Emese is szerepet kapott az Édes Anna musicalben. Az előadásra már árulják a jegyeket. Aleska mellett Buch Tibor, a Hot Men Dance tánccsoport, Nédó Olga világhírű hegedűművész és a Kozmixos Hozsó is szerepel a darabban.

Kosztolányi Dezső - Édes Anna című drámája alapján készült musical ősbemutatója október 22-én a Millenáris Teatrum színpadán!

A musicalben szerepet kapott például Aleska Diamond azaz Sáfrány Emese Aleska is.  A musical 2015. október 22-én kerül tbemutatásra Budapesten. Most pedig újra láthatja a közönség.

Kosztolányi Dezső regényének musical változatában szerepel Aleska, a Hot Men Dance tánccsoport, Nédó Olga világhírű hegedűművész és a Kozmixos Hozsó. Pár hete pedig két közismert szereplő is csatlakozott az Éjjel-Nappal Budapestből. Ugyanis Péterffy Lili és Polyák Rita is szerepet kapott a darabban.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

A musical története:
A kis cseléd, Édes Anna mindenesnek szegődik Vizy méltóságosékhoz. Vizyné büszke a jó fogásra az igénytelen, szorgalmas leánnyal, de nem veszi emberszámba. Az asszony unokaöccse megkörnyékezi a lányt, aki hálás a szép szavakért, és enged neki. Amikor állapotos lesz, a fiatalúr otthagyja őt. Anna megaláztatásai végül tragédiába torkollanak.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Aleska - De hova tűnt Emese? - Vásárlás, videó és játék itt!
10 férfi, 10 fejezet a fő irányvonala Aleska Dimond első könyvének. Aleska könyve olykor pikáns, olykor vicces és tabuk nélkül ír az élete eddigi szakaszairól.
Fenyő Miklós koncert 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertje 2021. augusztus 28.-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek a nyári Fenyő koncertre itt!
Kökény Attila Szimfonik koncert 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kökény Attila Szimfonik címmel koncertezik 2021. július 30-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon Budapesten.
Szergej Polunyin a Raszputyin előadással érkezik a Margitszigeti Szabadtérire - Jegyek itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusában a Raszputyin című előadást hozza el a ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK