Ezekre a koncertekre és showkra mehetsz el az ED SHEERAN koncertjegyeddel!

Kelt: 2019.07.08 kovacsad

Ezekre a koncertekre és showkra mehetsz el az ED SHEERAN koncertjegyeddel! Akik jegyet váltanak Ed Sheeran augusztus 7-i koncertjére, azokat már 16:00-tól várják koncertek a nagyszínpadon.

Akik jegyet váltanak Ed Sheeran koncertjére, azokat már 16:00-tól várják koncertek a nagyszínpadon.

Augusztus 7-én a nagyszínpadon lép fel az USEME, majd a brit Michael Kiwanuka, a Jain és 21:40-kor Ed Sheeran lép fel.

Közben a Mastercard Stagen a Kodaline, Ocean Alley, Frank Turner és a The Sleeping Souls, az Of Mice and Men lép fel. Emellett elmehetünk a Tribute színpadhoz is, ahol a Spencer Hill Magic Band és egy Bryan Adams tribute band is fellép.Magyar fellépőkből nem lesz hiány, hiszen a retró is helyet kap majd augusztus 7-én a Szigeten. Betty Love, Bon-Bon, Shygys, míg a Magyar Zene Házában a Superar, Conduct Me, a Sziget Symhphony Orchestra, Darvas Kristóf, Berki Tamás, Sárik Péter Trio lép fel. A fiatalokat Pély Barna és Járai Márk koncertjére is várják.

Emellett utca színház és számos cirkuszi előadás várja a közönséget, de lesz egyiptomi hastánc workshop, kubai tánc, karib tánc, s Magic Mirrorban pedig egy igazán színe világ kedvenceibe kóstolhatunk bele.

Az élet pedig nem áll meg Ed sheeran koncertje után sem, hiszen ÉJFÉL UTÁN  lesz még Cloud9+ koncert, fellép a The Blaze, Fjaak, s az utolsó koncertező a Fakear és Luigi Madonna lesz hajnali 3-tól.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Szigetre bérletet is vásárolhattok ide kattintva! A Sziget többi fellépőjéről lentebb a kapcsolódó cikkekben olvashattok!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Nick Vujicic előadása 2019-ben Budapesten az Arénánban - Jegyek itt!
Higgy, Remélj, Szeress címmel Budapesten tart elődást Nick Vujicic. Nick Vujicic előadás 2019. október 25-én Budapesten a Papp László Sportarénán kerül megrendezére. Jegyek itt!
Jazz+Az koncert Aréna koncert 2020-ban Budapesten! Jegyek itt!
2020. január 17-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán a Jazz+Az. Újra egy színpadon Geszti Péter, Kozma Orsi, Váczi Eszter, Behumi Dóri, Dés Lászlóval és az eredeti zenekarral. 20 év után újra.
Luis Fonsi koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Luis Fonsi 2019. augusztus 17-én, szombaton este 8 órakor a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. Jegyek itt!
Il Volo koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek a 10 éves jubileumi koncertre itt!
Az Il Volo 10 éves jubileumi koncertje 2019. szeptember 29-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!
INGYENES lesz egy napra a Jégfolyosó Budapesten! Részletek itt!
INGYENES lesz egy napra a Jégfolyosó Budapesten! Részletek itt!
Ingyenes planetárium Budapesten! Csak 2 napig!
Az Utazó Planetárium kupolája alatt ismét megelevenedik a kozmosz titokzatos világa.
Jégfolyosó 2019-ben is Budapesten Jégparkban! Jegyárak és részletek itt!
Budapesten nyílik meg az ország első jégfolyosója! Jegyárak és infók itt! A csepeli jégpark idén is várja az érdeklődőket.
18 énekes emlékszik Fábián Julira egy közös dallal! VIDEÓ ITT!
Palya Bea, Wolf Kati, Tóth Vera, Mező Misi, Freddie, Jónás Vera, Mujahid Zoli, Micheller Myrtill, Bolba Éva, Urbán Orsi, Gereben Zita, Péterffy Lili, Heincz Gábor 'Biga' és Molnár Emese is énekel az új dalban. Konyha feat. Fábián Juli Film Allstars - ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK