Ezekre a koncertekre és showkra mehetsz el az ED SHEERAN koncertjegyeddel!

Kelt: 2019.07.08 kovacsad

Ezekre a koncertekre és showkra mehetsz el az ED SHEERAN koncertjegyeddel! Akik jegyet váltanak Ed Sheeran augusztus 7-i koncertjére, azokat már 16:00-tól várják koncertek a nagyszínpadon.

Akik jegyet váltanak Ed Sheeran koncertjére, azokat már 16:00-tól várják koncertek a nagyszínpadon.

Augusztus 7-én a nagyszínpadon lép fel az USEME, majd a brit Michael Kiwanuka, a Jain és 21:40-kor Ed Sheeran lép fel.

Közben a Mastercard Stagen a Kodaline, Ocean Alley, Frank Turner és a The Sleeping Souls, az Of Mice and Men lép fel. Emellett elmehetünk a Tribute színpadhoz is, ahol a Spencer Hill Magic Band és egy Bryan Adams tribute band is fellép.Magyar fellépőkből nem lesz hiány, hiszen a retró is helyet kap majd augusztus 7-én a Szigeten. Betty Love, Bon-Bon, Shygys, míg a Magyar Zene Házában a Superar, Conduct Me, a Sziget Symhphony Orchestra, Darvas Kristóf, Berki Tamás, Sárik Péter Trio lép fel. A fiatalokat Pély Barna és Járai Márk koncertjére is várják.

Emellett utca színház és számos cirkuszi előadás várja a közönséget, de lesz egyiptomi hastánc workshop, kubai tánc, karib tánc, s Magic Mirrorban pedig egy igazán színe világ kedvenceibe kóstolhatunk bele.

Az élet pedig nem áll meg Ed sheeran koncertje után sem, hiszen ÉJFÉL UTÁN  lesz még Cloud9+ koncert, fellép a The Blaze, Fjaak, s az utolsó koncertező a Fakear és Luigi Madonna lesz hajnali 3-tól.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Szigetre bérletet is vásárolhattok ide kattintva! A Sziget többi fellépőjéről lentebb a kapcsolódó cikkekben olvashattok!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Nick Vujicic előadása 2019-ben Budapesten az Arénánban - Jegyek itt!
Higgy, Remélj, Szeress címmel Budapesten tart elődást Nick Vujicic. Nick Vujicic előadás 2019. október 25-én Budapesten a Papp László Sportarénán kerül megrendezére. Jegyek itt!
Jazz+Az koncert Aréna koncert 2020-ban Budapesten! Jegyek itt!
2020. január 17-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán a Jazz+Az. Újra egy színpadon Geszti Péter, Kozma Orsi, Váczi Eszter, Behumi Dóri, Dés Lászlóval és az eredeti zenekarral. 20 év után újra.
Luis Fonsi koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Luis Fonsi 2019. augusztus 17-én, szombaton este 8 órakor a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. Jegyek itt!
Il Volo koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek a 10 éves jubileumi koncertre itt!
Az Il Volo 10 éves jubileumi koncertje 2019. szeptember 29-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Marica grófnő a Budapesti Operettszínházban Bozsik Yvette rendezésében - Jegyek és szereplők itt!
2020 októberében mutatkozik be a Budapesti Operettszínházban Bozsik Yvette rendezésében a Marica grófnő. A főszerepekben többek között Dolhai Attila, Oszvald Marika, Homonnay Zsolt, Fischl Mónika, Szendy Szilvi, Faragó András, Szolnoki Tibor, Lévay ...
Anyatigrisek musical-koncert a MOM Kultban - Jegyek és szereplők itt!
Danics Dóra, Király Linda, Veres Mónika Nika és Jónás Andi főszereplésével debütál koncert verzióbn az Anyatigris musical 2020 novemberében Budapesten a MOM-ban. Jegyek itt!
2 hétig a teljes vonalon jár a metró!
Hamarosan kezdődik a középső szakasz lezárása is.
FÉLÁRON lesznek a kürtős termékek 3 napig!
A kürtőskalács mellett a kürtős gríz is akciós lesz a hosszú hétvége 3 napján.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK