Geszti Péter Speciális Vállalkozói turné 2019 - Jegyek és helyszinek itt!

Kelt: 2019.10.02 kovacsad

Geszti Péter Speciális Vállalkozói turné  2019 - Jegyek és helyszinek itt! Geszti Péter Speciális Vállalkozói turnéra indul és Kecskemét, Veszprém, Pécs, Debrecen, Győr közönégét várja4

A BNB bemutatja, GESZTI PÉTER SPECIAL VÁLLALKOZÓI NAP Újratervezés!

Döcög az üzlet? Elakadtál? A szomszéd biznisze zöldebb? Mehetne jobban is? Ha nem működik, vagy többre vágysz, miért ne váltanál? Lesd el a sikeresek sikereit, tanulj mások kudarcaiból, és fordítsd a javadra!

Jóval több, mint megmondóember!

Tartsuk meg, ami jó, és változtassunk azon, amin szükséges! Hogy min? Nos ezt mutatja be nekünk valós esettanulmányokkal, ragyogó stílusban, sok-sok poénnal és kíméletlen őszinteséggel Geszti Péter, a hazai marketing-kommunikációs szakma egyik legsikeresebb vállalkozója, aki maga is KKV-s! Hogy neki könnyű? Nehogy azt hidd! Neki is voltak kudarcai, amiket készséggel felvállal, sőt, megosztja veled is!

Program
 
A nap első részében, délelőtt, Geszti Péter KKV-s marketingről szóló rendhagyó előadásán vehetsz részt. A délután további részében neves szakemberekből álló talk show következik, amelyből csak az nem tanul, aki nem akar továbblépni. Nem is hinnéd, milyen alapvető hibákat követhetnek el a KKV-sek! Eláruljunk egyet?

Egy hiba, amit ne kövess el!

Ne hidd, hogy már mindent tudsz! Vedd fel a ritmust, és légy aktív részese az üzleti versenynek! Ezekre a kihívásokra igyekszünk felhívni a figyelmet konferenciánkon, és segítünk felkészülni, hogy megerősödve, új tudással és tervvel léphess ki a piacra.

Helyszínek és időpontok:

2019. november 12. Kecskemét
2019. november 13. Veszprém
2019. november 18. Pécs
2019. november 21. Debrecen
2019. november 26. Győr

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Ezt a napot neked találták ki,

 

· ha a legjobbtól szeretnél tanulni, aki nem csak beszél róla, hanem “csinálja is”
· ha meg is akarod érteni a hallottakat: Geszti közérthető, nem beszél mellé, ráadásul nem alszol el tőle!
· ha általános marketingrizsa helyett konkrét, gyakorlati példákon keresztül szeretnél tájékozódnií

· ha hiszel a kapcsolati tőkében!

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK