Halott Pénz koncert a Szigeten - Jegyek itt!

Kelt: 2019.07.31 kovacsad

Halott Pénz koncert a Szigeten - Jegyek itt! Több más fellépő mellett koncertet ad a Halott Pénz is fellép 2019. augusztus 10-én a Sziget Fesztiválon, ahol a Helló lányok és a Darabokra törted a szívem című slágerük is biztosan elhangzik majd. A VOLT Fesztiválra már elkezdték a jegyek értékesítését. Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Avantgárd hip-hop, vagy gitár riffekkel operáló intelligens party-himnusz? A pécsi Marsalkó Dávid szólóprojektjeként indult Halott Pénz mára hétfős élőzenekar, a hazai hip-hop színtér üde színfoltjából, pedig egyre inkább a legjobb élőzenés klubok és fesztiválszínpadok állandó vendége. Fekete napszemüveg mögé bújtatott laza humor, mindenki által ismert, dalban mégis ritkán megfogalmazott érzelmek a megbánt szakítástól, az egyik legformásabb női testrész diszkrét dicséretéig. A 2013-ban megjelent Szólj anyunak, hogy a városban vagyok lemez sikere, többek közt olyan felvételeknek köszönhető, mint az Ugyanúgy hallasz, a Farkasok dala, a koncerteken közönség kedvenc Minden szobába kell álom, vagy a táncparketteken is taroló Feneked a gyengém. A zenekar félévről-félévre szerepel a hazai Youtube toplistán - több milliós megtekintésekkel -, a klipek közül pedig az egyedi egysnittes technikával forgatott Nem érinthet meg az új favorit.

Több más fellépő mellett koncertet ad a Halott Pénz is fellép 2019. augusztus 10-én a Sziget Fesztiválon, ahol a Helló lányok és a Darabokra törted a szívem című slágerük is biztosan elhangzik majd. A VOLT Fesztiválra már elkezdték a jegyek értékesítését. Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK