INGYEN lesz látható a Valahol Európában musical!

Kelt: 2020.05.27 Kovács Gergely

INGYEN lesz látható a Valahol Európában musical! Gyereknap alkalmából a Valahol Európában című előadás 2 alkalommal lesz INGYEN látható a Youtubeon!

Pár napja írtuk, hogy a nyár első Pál utcai fiúk musical előadására már árulják a jegyeket. Amiről ide kattintva olvashattok bővebben! A padlás ingyen előadásáról is írtunk. Majd A dzsungel könyve musical INGYEN előadásáról. Ezeket mind megtalálod a cikk alján a kapcsolódó hírekben. Ezt most egy újabb musical követi.

PANNON VIDEOSZÍNHÁZ címmel indul lesz látható egy legendás musical, ami nem is olyan régen ünnepelte a 25. születésnapját.

Gyereknap alkalmából a Pannon Várszínház a Valahol Európában című előadást teszi elérhetővé. A musical május 31-én 17.00 órától másnap este 17.00-ig megtekinthető a Pannon Várszínház YouTube csatornáján.

Dés László, Nemes István, Bőhm György, Korcsmáros György, Horváth Péter, Radványi Géza, Balázs Béla
VALAHOL EURÓPÁBA -musical-

A világhírű film alapján készült színpadi játék hűen követi az eredeti mű cselekményét, a II. világháború után utcára került, árván maradt gyerekek kálváriáját. A kivetettekkel, a hátrányos helyzetűekkel, az etnikailag másokkal, a megváltozott világban önmagukat keresőkkel szolidaritást vállaló, a humánum alapértékeit felmutató, a művészet, a zene megváltó erejében hívő, az együttérző és befogadó szeretet erejét sugárzó alapmű messze túlmutat a konkrét alaphelyzeten, és a magyar módra vállalható európaiság nagy erejű megfogalmazását adja.

A mű tartalmi gazdagságát erősíteni szándékozik a színpadkép is. Egy forgó, romos, egykori értékeket őrző építmény képezi a játék centrumát, áttört falaival állandóan sejteti a konkrét történések mögöttes tartalmait. E centrum körül bolygóként keringnek a sok konkrét helyszínt jelölő tárgyak, egymást váltva, néha szándékosan összeérve, létünk, kiszolgáltatottságunk örök körforgását, időnk, tereink relativitását felmutatva.

Szereposztás:
Kuksi: Forrai Bulcsú
Hosszú: Zayzon Csaba 
Ficsúr: Molnár Ervin
Suhanc: Stefancsik Annamária
Szeplős: Egyed Brigitta
Sutyi: Szabó Dániel / Horváth Bálint
Csóró: Schafer Benedek
Professzor: Sipos Dominik
Pötyi: But-Pálfi Ágota 
Simon Péter: Gazdag Tibor 
Egyenruhás: Varga András 
Sofőr: Kovács Ágnes Magdolna
Tanító: Kiss T. István
Leventeoktató: Kiss Dávid
Tróger: Szelle Dávid
Fiú: Horváth Bálint

Valamint:
Kiss Barbara, Soós Melinda, Jenei Viktória, Farkas-Csányi Attila, Hercsik Rebeka, Staub Viktória, Percze Luca, Percze Csenge, Gfellner Fani, Horváth Bence, Steingruber Nikolett. Sallay Kíra, Lakatos Anita, Varga Veronika, Szabó Dániel, Danajka Balázs, Hegyi Réka, Geipl Nikolett, Hernádi Bence, Czaun Réka, Földházi László, Paulovics Flóra, Arany Tímea, Mucsi Adrienn Havaska, Lükő Loretta, Kocsis Nikoletta

Díszlettervező: Kovács Yvette Alida
Jelmeztervező: Justin Júlia
Zenei vezető: Regovics Zsuzsa
Koreográfus: Krámer György
A rendező munkatársai: Kiss Dávid, Soós Melinda, Jenei Viktória

Rendező: Vándorfi László
Előbemutató: 2012. 07. 14.
Kőszínházi bemutató: 2012. 10. 27. 

A musical május 31-én 17.00 órától másnap este 17.00-ig megtekinthető a Pannon Várszínház YouTube csatornáján.

Az előadás 2 felvonása külön lesz feltéve. Ezeket majd ide kattintva éred el.
1. felvonás: https://youtu.be/e2rcoP9xYSU

2. felvonás: https://youtu.be/gh8J7VvxwG8

A cikk alatt további INGYENES musical programokat is találsz! A Padlás, A dzsungel könyve és sok más is vár. A családi musicalek kedvelőinek pedig ajánljuk a nyár első Pál utcai fiúk musical előadását is amiről ide kattintva olvashattok bővebben! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Kóstolj INGYEN csokikat a világ minden tájáról! Jelentkezés itt!
Kóstolj ingyen csokikat a világ minden tájáról! Csokikóstolókat keresnek!
Dés László koncert Budapesten - Jegyek itt!
Dés László koncertezik 2020. október 2-án Budapesten a Kőrösi Csomag Sándor Kult. Közontban. A koncertekre már kaphataók a jegyek.
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!
Nézd meg INGYEN az Álomutazó mesemusicalt - VIDEÓ ITT!
Nézd meg INGYEN az Álomutazó mesemusicalt - VIDEÓ ITT!
István, a király koncert 2020-ban a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
Az István, a király koncert 2020. augusztus 19-én a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható. Jegyek itt! Főszerepekben Feke Pál, Dolhai Attila, Szomor György, Borbély Richárd, Herczeg Flóra, Simon Boglárka lesz látható!
A Pál utcai fiúk musical 2020-ban Tokajon a Fesztivál Katlanban - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020. augusztus 29-én Tokajon a Fesztiválkatlan színpadán lesz látható. Jegyvásárlás itt!
INGYEN nézhetjük meg a Játékkészítőt! Videó itt!
A Játékkészítő 2015-ben is látható volt Budapesten főszerepben olyan ismert művészekkel mint Stohl András, Szabó Győző, Oroszlán Szonja, Vastag Tamás, Kamarás Iván, Hajdú Steve, Király Viktor, Király Linda, Radics Gigi, Hien, Nagy Feró és még sokan mások.
A padlás musical INGYEN lesz látható!
A legendás musicalt 2 alkalommal is ingyen láthatjuk majd májusban.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK