INGYEN musical a Benczúr kertben!

Kelt: 2020.07.01 kovacsad

INGYEN musical a Benczúr kertben! INGYEN musical a Benczúr kertben 2020. július 20-án.

A Szöuli Művészeti Központ vetítés-sorozat célja, hogy a jelenlegi helyzetben bárki élvezhesse a művészeti központ kiváló előadásait, amelyek között szerepel opera, balett, komolyzene, színházi előadás, kortárs tánc, valamint fotó- és mozgókép kiállítás.

A koreaiak kimondottan szeretik a musicaleket és bemutatásra került már náluk többek között a nyáron Budapesten is látható Elisabeth musical, az Operettszínházban is futó Rebecca musical és több Broadway siker is. 

A Benczúr kertben 2020. július 20-án  A Lövés a hold felé című musicalt vetítik. A vetítés megtekintése INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Ide kattintva regisztrálhattok!

A Jun Dongdzsu életének és költészetének állít emléket, aki Korea történelmének egyik legviharosabb szakaszában élt és alkotott. A történet a költő főiskolás éveivel indul, életének legfelszabadultabb időszakával,  ahonnan azt a vívódást követhetjük végig, ahogyan próbál szembenézni szeretett hazája siralmas helyzetével. A darabban elhangzanak legnépszerűbb költeményei. Csaknem száz év telt el, hogy Jun Dongdzsu költeményei először megjelentek nyomtatásban. A versek azonban ma éppen olyan aktuálisak, mint születésük idején.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

INGYEN István, a király előadás augusztus 20-án!
INGYEN lesz látható az István, a király augusztus 20-án! Részletek itt!
Mamma Mia 2021-ben újra a Madáchban! Jegyek 2000 forinttól  itt!
2021 áprilisában több mint 10 alkalommal lesz látható a Mamma Mia! a Madách Színházban. Az előadásokra akár már 2000 forinttól kaphatóak a jegyek!
Vangelis filmzenei koncert Debrecenben - Jegyek itt!
A Vangelis szimfonikus filmzenei koncerten Debrecenben 2021. június 14-én a Kölcsey Központban a legismertebb filmzenéit hallhatjuk majd nagyzenekari kísérettel. Jegyek itt!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. július 18-án kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
Bonnie Tyler koncert 2021-ben Budapesten a Barba Negraban - Jegyek itt!
Bonnie Tyler koncertje 2021. június 18-án Budapesten a Barba Negraba kerül megrendzére. Jegyek itt!
John Williams Star Wars 2021-ben a Zeneakadémián - Jegyek itt!
Hollerung Gábor által a John Williams: Star Wars koncert 2021. május 2-án délelőtt kerül megrendezésre Budapesten a Zeneakadémián! Jegyek itt!
Presser koncert 2021-ben - Országos turné - Jegyek itt!
Presser Gábor koncertturnéra indul 2021-ben. Jegyek és helyszínek itt!
Sergei Polunin Budapesten a Margitszigeten - Jegyek a Raszputyin táncelőadásra itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusábn a Raszputyin című előadást hozza el a ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK