INGYEN nézhetjük meg a Fővárosi Nagycirkusz előadását, igaz kicsit másként! Részletek itt!

Kelt: 2020.03.11 Kovács Gergely

INGYEN nézhetjük meg a Fővárosi Nagycirkusz előadását, igaz kicsit másként! Részletek itt! A koronavírus miatt egy rendkívüli megoldással kedveskedik a nézőknek a Fővárosi Nagycirkusz.

Jelenleg a Fesztivál+ Varázslatos Győztesek című műsor látható a Fővárosi Nagycirkuszban. A műsor a hétvégéig lenne látható.

A cirkusz azonban a mai koronavírus kapcsán kialakult helyzet miatt holnaptól nem tarthat előadásokat. Erről és a többi döntésről a cikk alatti kapcsolódó hírekben olvashatsz.

Azonban a cirkusz a következő posztot tette ki Facebook oldalára:

"Ma rendkívüli jogrendet és veszélyhelyzetet hirdetett a kormány az ország teljes területére a koronavírus-járvány miatt. Ez alapján közegészségügyi szempontok miatt szüneteltetik a 100 főnél nagyobb beltéri, valamint az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását. Az ország nem marad cirkuszművészet nélkül, a Fővárosi Nagycirkusz vasárnapi előadását élőben közvetíti a Facebook oldalán, valamint hétről hétre izgalmas online kulisszatitkokkal, riportokkal és érdekességekkel jelentkezünk! Tartsatok velünk, figyeljétek oldalunkat!"

Az élő közvetítés tehát 15:00-kor lesz.

Oldalunk fontosnak tartja, hogy a koronavírus kapcsán felhívja az olvasók figyelmét a legfontosabb tünetekre és a megelőzési módokra.

Ezért a fontosabb cikkeinkben helyet kapnak a koronavírus kapcsán kiadott információk!  

Itt a Semmelweis Egyetem lakossági tájékkoztatója olvasható a Koronavírusról!   

Illetve ajánljuk a tünetekről szóló videókat ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Megóvhat a koronavírustól Fenyő Miklós Csókkirálya!
Megóvhat a koronavírustól Fenyő Miklós Csókkirálya!
Koronavírus - Emmi: gyakorlati tanácsok bölcsődék, óvodák és szociális intézmények számára
Tizennyolc pontból álló listát tett közzé a Nemzeti Népegészségügyi Központ a koronavírus-fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében a bölcsődések és az óvodások gondozói és szülei, valamint a szociális intézményekben lakók ...
OSZD MEG TE IS! Koronavírus tájékoztató! Videó itt!
Mit tegyen, ha koronavírus-fertőzöttnek érzi magát? Mit tehetünk a koronavírus-fertőzés megelőzésére? Hol tájékozódhatunk a koronavírusról? Ön tudja hogyan kell helyesen kezetmosni?
Friss hír! - Egyetem bezárás, rendezvénylemondások és egyéb intézkedések!
Rendkívüli jogrendet hirdetett, veszélyhelyzet elrendeléséről döntött szerdai ülésén a kormány. Ezt az operatív törzs sajtótájékoztatóján jelentette be Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter
150 évvel ezelőtt nyílt meg a Budavári Sikló!
Százötven évvel ezelőtt, 1870. március 2-án indult el a Budavári Sikló, korábbi nevén Budai Hegypálya, az alkalomból emléktáblát avattak az sikló Clark Ádám téri alsó állomásán hétfőn.
Kóstolj INGYEN csokikat a világ minden tájáról! Jelentkezés itt!
Kóstolj ingyen csokikat a világ minden tájáról! Csokikóstolókat keresnek!
Safari Park nyílt Szadán! Nyitvatartás, cím és jegyárak itt!
Zsiráf, elefánt, zebra, teve és sok más is vár. Közel 100 állat és egy 5 hektáros terület vár. Szafari élmény Magyarországon! Az autódba élheted át a különleges élményt a szadai Szafari Park. Szada csak fél óra Budapest határától.
Szabadtéren a Pál utcai fiúk musical 2020-ban! Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 augusztusában szabadtéren is látható lesz!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK