Ingyen nézhető számos film a Cervantes Intézetben!!

Kelt: 2020.11.04 kovacsad

Ingyen nézhető számos film a Cervantes Intézetben!! Ingyen nézhető számos film a Cervantes Intézetben!!

A Női Tér a Cervantes Intézet állandó programsorozata, egy olyan ciklus, amely a 2010 utáni női kultúrát mutatja be. Olyan új filmekre helyezzük ebben a hangsúlyt, melyek nők rendeztek és az ő gondolatvilágukat, problémafelvetéseiket járják körbe.

A 2020 folyamán több olyan esemény is zajlott Spanyolországban, mely a nők egyenlőségének és tiszteletének volt hivatott megérdemelt teret biztosítani. Ez olyan dolog, mely napjaink társadalmában is még mindig fájóan szükséges. Kézenfekvő, hogy a filmes gyakorlatban is nagyon  fontos a még kisebbségben, kulcspozíciókban alkotó nők számára biztosítani saját helyet. Számos tanulmány mutatja ezt, amelyek a szakmai hozzáférés egyenlőtlen adatait tükrözik. A 2020-es Női Tér programsorozat továbbra is, -ahogyan 2010 óta, mióta a Cervantes berkein belül elindult, folyamatosan teszi ezt, - követeli egy olyan Tér létrehozásának fontosságát, amelyben a ciklus filmjei a női szerepvállalás és témafelvetés jelentőségét hangsúlyozzák.

A helyszínen a személyzetre és a látogatókra vonatkozó egészségügyi intézkedések valamint a biztonsági, higiéniai és távolság tartás előírásai biztosítva vannak. Kötelező maszk. A belépés ingyenes. Férőhelyek száma korlátozott, helyfoglalás érkezési sorrendben.

Helyszín:

Instituto Cervantes / Cervantes Intézet
1064 Budapest, Vörösmarty utca 32.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 14-től lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Jegyvásárlás itt! Az előadás főszerepeiben Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és számo jól ismert művész lesz látható!
Hauser koncert 2021-ben a Budapest Sportarénában - Jegyek itt!
Stjepan Hauser koncertje 2021. február 3-án a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
A Mikulásbusz 2020-ban is közlekedik!
A villamosok közt újítás volt idén a Mikulás járat, de most a Mikulás busz is újra visszatér.
We Will Rock You musical 2021-ben a Bajai Szabadtérin - Jegyek a Queen musicalre itt!
A We will Rock You musical 2021. augusztus 13-14-én a Szentháromság téren felállításra kerülő Bajai Szabadtéri Színpadon lesz látható. A Queen musicalre jegyek itt!
2 napig Balázs Fecó dalait játsza a Margitszigeti Zenélő Kút!
Ezzel a szép gesztussal emlékeznek meg a legendás énekesről.
Mikulástroli 2020-ban is! Adományt is gyűjt!
Idén is gyűjtik az adományokat a Mikulás a trolin. Sőt idén is különleges belsőt kapott.
Ezek lesznek a 2021-es nyár legjobb programjai
Queen musical, új Alföldi Róbert rendezés, Vangelis és John Williams filmzenéi, Daddy Jankee, Bonnie Tyler, Tom Jones és még számos program vár ránk 2021-ben Budapesten, Szegeden, Fertőrákoson, Debrecenben és országszerte.
Csík Zenekar koncert 2021-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
A Csík Zenekar 2021. június 5-én a Budapesti Kongresszusi Központban ad koncertet. Sztárvendégerk: Őze Áron, Magyar Állami Népi Együttes, Pál István Szalona és még sokan mások.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK