INGYEN vagy akár 500 forintért szurkolhatsz Hosszú Katinkának és a hazai sztároknak!

Kelt: 2020.01.06 Kovács Gergely

INGYEN vagy akár 500 forintért szurkolhatsz Hosszú Katinkának és a hazai sztároknak! Hosszú Katinka, Kapás Bogi, Jakabos Zsuzsanna, Késely Ajna, ill. Milák Kristóf, Cseh László és Verrasztó Dávid is versenyzik majd. LEN Európa-bajnokság a Duna Aréna falai között 2020-ban.

Az első alkalommal 1926-ban Budapesten megrendezett LEN Európa-bajnokság újra visszatér a magyar fővárosba! A kontinens legjobb úszói, műúszói, műugrói és nyíltvízi úszói 2020. május 11-24. között a Duna Arénában és a Lupa tavon versengenek, ahol a hazai színeket - a teljesség igénye nélkül - olyan sztárok képviselik mint Hosszú Katinka, Kapás Bogi, Jakabos Zsuzsanna, Késely Ajna, ill. Milák Kristóf, Cseh László, Verrasztó Dávid és a nyíltvízi szakág képviseletében Rasovszky Kristóf.

Jöjjön és szurkoljon kedvenceinek, hogy a jók még jobbak lesznek amikor egy különleges hangorkánban versenyeznek!

Hat éves kora alatt a gyermekek ingyenesen látogathatják a versenyeket, ám ez esetben a szülő/kísérő ölében tudnak helyet foglalni. Diák jegyet is lehet vásárolni.

Ha pedig nem csak az úszás érdekel, akkor a látványos műugró versenyt is ajánljuk.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ÉS DÁTUMOK IDE KATTINTVA!


Fotók: Milák Kristóf Facebook

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

FED CUP 2020 a Budapest Arénában - Jegyek itt!
A Fed-Kupa a női tenisz legrangosabb csapatversenye 2020. április 14-19. között Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
 HAVASI Symphonic Aréna Show 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
A vadonatúj HAVASI Symphonic Aréna Show 2020-ban december 5-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezére. Sztárvendég a BLUE. Jegyek itt!
Hair musical Budapesten 2020-ban! Jegyek itt!
2020. október 11-én Budapest ad otthont a musicalnek. A budapesti Erzsébetligeti Színház színpadán lesz látható a Hair musical.
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Zorán koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Zorán koncertezik 2020-ban Budapest, Budaörs, Baja, Szekszárd, Vecsés, Tatabánya koncerttermeiben. Jegyek és Zorán turné helyszínek itt!
Az Év fagylaltja 2020 - Megvan a nyertes!
Idén regionális döntők után alakult ki a mezőny. Az év fagylaltja 2020 nyertes íze igazán különleges lett.
INGYEN megnézhető a Sisiről szóló magyar film!
Csőre Gábor, Kováts Adél, Timkó Eszter, Schnell Ádám, Cserna Antal főszereplésével 2018-ban mutatták be az Erzsébet királyné, azaz Sissi ellen elkövetett merényletet dolgozza fel. A filmet most ingyen is megnézhetik az érdeklődők!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020-ban Magyarországon. Jegyek és helyszínek itt! A turné Győr, Debrecen, Szeged, Budapest, Tataványa, Békéscsaba és számos városvan látható lesz

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK