Ivan and The Parazol Budai Pop lemezbemutató koncert 2021-ben a Városmajorban - Jegyek itt!

Kelt: 2020.12.01 kovacsad

Ivan and The Parazol Budai Pop lemezbemutató koncert 2021-ben a Városmajorban - Jegyek itt! Az Ivan and The Parazol Budai Pop lemezbemutató koncertje 2021. július 24-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyvásárlás hamarosan itt!

Az Ivan and the Parazol 8 éve született Take My Hand című dala nagyot robbant ezt 4 éve a Ha megnyitod a szíved tudta csak felülírni. A csapat azonban meglehetősen nagy rajongótábort épített és mára már nincs fesztivál amin ne találkoznánk velük, de koncerteztek már a MÜPA-ban is.

A 2021-es év egyik nagy dobása lesz a Városmajorban a lemezbemutató koncertjük. Az Ivan and The Parazol Budai Pop lemezbemutató koncertje 2021. július 24-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyvásárlás hamarosan itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Palya Bea koncert 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Palya Bea koncert 2021. július 17.-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyvásárlás hamarosan itt!
Vangelis filmzenei koncert Debrecenben - Jegyek itt!
A Vangelis szimfonikus filmzenei koncerten Debrecenben 2021. június 14-én a Kölcsey Központban a legismertebb filmzenéit hallhatjuk majd nagyzenekari kísérettel. Jegyek itt!
INGYEN látható a Katona József Színház előadása az ONLINE fesztiválon!
Székely Kriszta rendezésében Ónodi Eszter, Pelsőczy Réka, Fekete Ernő, Kocsis Gergely és Keresztes Tamás főszereplésével lesz látható az előadás.
INGYEN lesz látható az Operettszínház előadása!
INGYEN lesz látható az Operettszínház előadása!
A Szomszédok sztárjai 2021-ben is régi szerepükben segítenek!
A Magyar Rendőrség munkáját segítik a Szomszédok egykori szereplői a figyelemfelkeltő videóval. Most az unokázós csalások kerültek a listára.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK