Izgass fel! musical 2020-ban a Hatszín Teátrumban - Nyerj jegyet!

Kelt: 2020.02.03 kovacsad

Izgass fel! musical 2020-ban a Hatszín Teátrumban - Nyerj jegyet! Májusig összesen négyszer lesz még látható az Izgass fel! musical a Hatszín Teátrumban 2020-ban. Jegyek itt!

A tavaly májusban debütált Izgass fel! thriller musical egy év után lekerül a Hatszín Teátrum repertoárjából. A produkció, a Facebook oldalán közleményben köszönte meg nézőinek, hogy egy éven keresztül velük voltak és bár a csapat küzd a darab fennmaradásért, 2020-ban Magyarországon, független produkcióként, támogatás nélkül, egyelőre nem látják hogyan tovább. A darab rendezője, Pányik Tamás, így nyilatkozott a kialakult helyzetről: „Minden követ meg fogunk mozgatni, hogy tovább tudjunk menni a következő évre, de ebben a pillanatban minden reménytelennek tűnik. Sok visszajelzést kapunk, rengeteg impulzust arra vonatkozólag, hogy ne adjuk fel. Nekünk nem az ölünkbe pottyant ez a darab, minden szögért és ruhadarabért keményen megküzdöttünk. Erős és összetartó csapat vagyunk, és végtelenül szeretjük egymást és a darabot. Ennek elégnek kellene lennie."

Májusig még négy előadással készülnek, amikre szervezésben van drámapedagógiai foglalkozás, így invitálva a fiatalabb korosztályt is. Aki még nem látta volna, az Izgass fel két szuper intelligens fiatal fiú története, akik Nietzsche filozófiáját követve elhiszik magukról, hogy felsőbbrendű emberek és elkövetik az évszázad bűntényét. Egy igaz történet, amit az „Évszázad perének" neveztek Amerikában, többek között Hitchcock is feldolgozta. Hidegrázós, mégis érdekes és elgondolkodtató történet. 

A februári és márciusi előadásokra még kaphatók jegyek. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Szereplők: 

Idős Nathan........ Végh Péter
Nathan................ Horváth Dániel / Kovács Máté e.h.
Richard............... Cseh Dávid Péter
Hangok............... Hegedűs D. Géza, Földes Eszter, Trill Zsolt

Koreográfus: Gyulai-Zékány István e.h.
Rendező: Pányik Tamás 

JÁTÉK!
A játék nyertesei:  Strausz Éva, Soós Helga és Fonyódi Kinga

Videó:

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Nikola Tesla musical 2020-as turné - Jegyek és helyszínek itt!
Nikola Tesla - Végtelen energia musical országos turné 2020-ban - Jegyek és helyszínek itt! Budapest, Szekszárd, Fertőrákos, Tokaj....
La Mancha lovagja musical az Operettszínházban - Jegyek és szereplők itt!
Szabó P. Szilveszter, Kerényi Miklós Máté, Serbán Attila, Peller Anna, Mészáros Árpád Zsolt, Gömöri András Máté, Bálint Ádám Homonnay Zsolt, Sándor Péter főszereplésével érkezik a L Mancha lovagj music Budapesti Oeprettszínházba. Jegyek és szereplők itt!
Vámpírok bálja musical 2021-ben Budapesten a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!
Vámpírok bálja musical 2021-ben Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyek itt!
Rómeó és Júlia musical az Aréna előadására! Jegyvásárlás itt!
NYERJ 2 JEGYET! A 15 éves Rómeó és Júlia musical KERO rendezésében a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható. A megújult szereposztás is sok izgalmat ígér.
We Will Rock You - Queen musical 2021-ben Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2021. július 1-4 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
Hair musical Budapesten 2020-ban! Jegyek itt!
2020. október 11-én Budapest ad otthont a musicalnek. A budapesti Erzsébetligeti Színház színpadán lesz látható a Hair musical.
INGYENES kertmozi nyílik Budapesten!
Jurassic World, Baywatch, A Szépség és a Szörnyeteg, Másnaposok, és sok más vár ráadásul INGYEN. Vár a Budapest Garden Kertmozi.
INGYENES élő koncertek a Margitszigeti Zenélő Kútnál! Lista itt!
Sőt még Várkert Bazárnál és a Műcsarnoknál is lesz koncert.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK