Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Közösségi finanszírozásban jelenik Martin Gabriel Pavel fotóalbuma!

2020.10.30 kovacsad

Közösségi finanszírozásban jelenik Martin Gabriel Pavel fotóalbuma!

Közösségi finanszírozásban jelenik Martin Gabriel Pavel fotóalbuma!

DPBBBV 2020  - Daily Portrait Brno—Bratislava—Budapest—Vienna címmel a régió építészeti maradványaiban fotózta modelljeit Martin Gabriel Pavel. A mű könyv formájában jelenhet meg közösségi finanszírozásban.

365+ fotó meztelen emberekről Brno, Pozsony, Budapest és Bécs utcáin és belső tereikben. Kortárs, formabontó, vizuális”élet kalauz”az egykori Osztrák-Magyar monarchia területén.

Ez már a harmadik, mégis ez a legbátrabb, legnagyobb és a legnarratívabb kiadványa a Daily Portrait sorozatnak. A kiemelkedő minőségű kemény borítós könyv 30x40cm méretben 500 oldalt foglal magába.

Merülj el a könyvben és fedezd fel a négy országot mind a négy évszakban 2018-2020 között. Olyan izgalmas helyek tárulnak fel a könyvben, amik hamarosan végleg eltűnnek. Fedezd fel a városok ikonikus építészetét és less be a lakók otthonaiba. 

Mélyedj el a városok atmoszférájában a képeken keresztül és tapasztald meg az érzését, hangulatát és a szellemét ezeknek a helyeknek. A emberek épp úgy meztelenül lettek lefotózva a forgalmas utcákon mint az eldugott helyeken.

A városokban egyre kevesebb hely van ahol a lelkünk megpihenhet, ahol úgy igazán önmagunk lehetünk.

A fényképeket egy elbeszélés követi, ami elmondja, hogy a szereplők miként néznek szembe a környezetük növekvő unalmával és sterlitásával. Különböző fajú, nemzetiségű, vallású, testalkatú és korú emberek.

A közösségi gyűjtéshez itt csatlakozhatsz!Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021