Már 300 forintért színházazhat Budapesten otthoni jegynyomtatással!

Kelt: 2014.11.28 kovacsad

Már 300 forintért színházazhat Budapesten otthoni jegynyomtatással! 300-ért operát, míg 700 forintért már musicalt nézhet Budapesten. Olcsó jegyek a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház, de akár a Vígszínház és az Operaház előadásaira vásárolhatóak. Összegyűjtöttük Budapest legolcsóbb jegyeit.

A színház még sokaknak luxus, pedig a budapesti színházak jegyárai bőven felveszik a versenyt a különböző mozik, élményparkok és koncertek jegyáraival. Ráadásul nem kell a leárazott jegyekre várni, hanem előre tervezhetünk. A színház olcsóbb, mint azt gondolnánk, hiszen például egy négy tagú család akár már 1200 forintért elmehet az Operaházba, de a legismertebb musicalek akár 2800 forintból egy egész család számára élvezhetőek.

Ráadásul a jegyeket kényelmesen, otthonról bármikor megvehetjük és azonnal kinyomtathatjuk.

A vezető budapesti színházak repertoárját és jegyárait néztük át a napokban és a legjobbakat válogattuk össze. Az Operaházba egy főpróbára vagy egy matiné előadásra a legolcsóbb jegy 300 forint, de az Erkel Színházban még matiné nélkül is 300 forintért már megnézhetünk egy operát. (Jegyek az Erkel Színházba itt!)

A családi szórakozások az Operettszínház gyerek előadásainál 500 forinttól elérhetőek, de a színház legnagyobb musical sikerei például a Rómeó és Júlia musical Mészáros Árpád Zsolttal, Janza Katával, Kerényi Miklós Mátéval és Veréb Tamással vagy a Szépség és a Szörnyeteg Disney musical Polyák Lillával, Szulák Andreával, Bálint Ádámmal és Homonnay Zsolttal már 1500 forintért élvezhető, ráadásul a színpadi rálátás is igazán jó, pláne az árhoz mérten. (Jegyek az Operettszínház előadásaira itt!)

A Madách Színházban valamivel korlátoltabb színpadképet kapunk 1700 forintért, de 2800 forintért már jóval jobb helyről élvezhetjük például a Disney musicalt a Mary Poppinst Oroszlán Szonja, Csonka András, Polyák Lilla, Gallusz Nikolett, Détár Enikő, Szerednyei Béla főszereplésével  (Mary Poppins jegyek itt!)vagy a legendás Macskák musicalt és Az Operaház Fantomja musicalt is. 

Drámákat, komédiákat és klasszikus musicaleket is láthatunk már 700 forintért a Vígszínházban. A legendás Padlás musical mellett például Alföldi Róbert rendezésében láthatjuk a Mephistót, vagy a Stohl András főszereplésével bemutatott Danton halálát. Jegyek a Vígszínház előadásaira itt! Lentebb további érdekes illetve ingyenes programokat talál a kapcsolódó cikkeinkben!A Dumaszínházban gyerekelőadások is várják a közönséget, de Kiss Ádám, Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán és Badár Sándor önálló estjeivel is várják a nézőket. Jegyek már 1200 forinttól kaphatóak ide kattitnva!

Szintén izgalmas élmény lehet az egész család számára a Bűvész színház is, ahol a varázslatokat akár még meg is tanulhatják a nézők! Részletek itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Musical előadások és jegyek Budapesten és vidéken! Jegyek 700 forinttól!
Manapság a musical előadások az egyik legnépszerűbb előadások közé tartoznak. Egybegyűjtöttük a musical újdonságokat és a legnépszerűbb előadásokat.
Ingyenes KRESZ tudás frissítő honlap indul! Jelentkezz!
Emelett egy ingyenes állami e-learning KRESZ képzés indul 2014-ben a diákoknak. 50.000-en ingyen elméleti KRESZ-tanfolyamra.
Ingyenesen látogathatóak a múzeumok március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án..
Ingyenesen látogathatóak a múzeumok március 15-én. Az állami ünnepnapokon leglátogatottabb múzeumok a Közlekedési Múzeum, a Magyar Nemzeti Múzeum, A Vasúttöréneti Park, a Szépművészeti Múzeum és a Terror Háza. 2004 óta ingyenesen ...
A Micimackó, a Miki Manó és a Vuk is felcsendül a Margitszigeti szökőkútnál!
Megújuló zenei repertoárral várja a látogatókat mától a margitszigeti szökőkút, amely újra üzemelni kezd a téli szünet után. A zenélő kút mától üzemel újra.
Alföldi Róbert új rendezései és új szerepei idén!
Óriási média visszhangja volt Alföldi Róbert nyári István, a király rendezésének és megosztotta a közönséget. Azonban úgy tűnik a színházi szakma és a nézők szeretik Alföldi rendezését.
Mamma Mia 2021-ben újra a Madáchban! Jegyek 2000 forinttól  itt!
2021 áprilisában több mint 10 alkalommal lesz látható a Mamma Mia! a Madách Színházban. Az előadásokra akár már 2000 forinttól kaphatóak a jegyek!
Vangelis filmzenei koncert Debrecenben - Jegyek itt!
A Vangelis szimfonikus filmzenei koncerten Debrecenben 2021. június 14-én a Kölcsey Központban a legismertebb filmzenéit hallhatjuk majd nagyzenekari kísérettel. Jegyek itt!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. július 18-án kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK