Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Ingyenesen látogathatóak a múzeumok március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án..

2013.02.26 kovacsad

Ingyenesen látogathatóak a múzeumok március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án..

Ingyenesen látogathatóak a múzeumok március 15-én. Az állami ünnepnapokon leglátogatottabb múzeumok a Közlekedési Múzeum, a Magyar Nemzeti Múzeum, A Vasúttöréneti Park, a Szépművészeti Múzeum és a Terror Háza. 2004 óta ingyenesen látogathatóak a magyar múzeumok március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án.

2004 óta ingyenesen látogathatóak a magyar múzeumok március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án- Ezt azonban még mindig sokan nem tudják, pedig az olyan költséges múzeumok mint a Terror háza is ingyenesen látogatható az állami ünnepeinken. (Az állandó kiállítások látogatása ingyenes de az időszakos kiállítások látogatás nem minden múzeumban ingyenes! A múzeumoknál lehet érdeklődni az állami ünnepeken ingyenesen látogatható kiállításokról!)Az állami ünnepnapokon leglátogatottabb múzeumok a Közlekedési Múzeum, a Magyar Nemzeti Múzeum, A Vasúttöréneti Park, a Szépművészeti Múzeum és a Terror Háza.

(2014. október 23-án és az azt követő napokon rengeteg program várja az érdeklődőket az országban. Koncertek, színház és sok más! Részletek itt!)

Azonban egyre nagyobb az érdeklődés a Postamúzeum, a Bélyegmúzeum, a Dreher Sörmúzeum, a Fürdőmúzeum, a Holocaust Dokumentációs Központ, a Kiscelli Múzeum és a Földalati Vasúti Múzeum valamint a Repüléstörténeti és Űrhajózási Kiállítás.

A 10 legérdekesebb múzeumról szóló cikkünket is érdemes elolvasni, de nem árt tudni, hogy nem minden múzeumra érvényes az ingyenesség!

A múzeum látogatás a múzeumok átalakult kiállításai miatt egyre több embert vonzanak. Sőt a múzeumok különleges programokkal is várják a látogatókat a Múzeumok Éjszakáján.


Hirdetés
Képes program és cikkajánló:
 
Mary Poppins musical jegyek itt!Vámpír fotózás lesz Budapesten! Ne hagyd ki!Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad!Elfújta a szél musical a Budapesti Operettszínházban! Jegyek és szereposztás itt!

Nézze meg kapcsolódó cikkeinket is a cikk alatt, hiszen számtalan érdekesség található köztük. Tudta, hogy van Csokoládé Múzeum, de még Pálinka Múzeum is Magyarországon? Ezekről a nevükre kattintva olvashat bővebben. Sajnos ezek a múzeumok nem látogathatóak ingyen.

Előfordult már, hogy kivételes módon a múzeumok egyike zárva volt az ünnepnapon, ezért érdemes előtte a múzeum nyitvatartását is átnézni. A budapesti múzeumok listjátát ide kattintva olvashatják.

Érdemes megnézni kapcsolódó híreinket is a cikk alatt! Ha a jövőben se szeretne lemaradni az érdekes hírekről, akkor csatlakozzon hozzánk a facebookon is.

• Bécsi Madame Tussaud kiállítás! Múzeum jegyek itt!
• Láthatatlan kiállítás Budapesten! Jegyek itt!
• Bűvész Színház Budapest szívében! Jegyek itt!
• Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad!
• Dumaszínház jegyek!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024