Ingyenesen látogathatóak a múzeumok március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án..

Kelt: 2013.02.26 kovacsad

Ingyenesen látogathatóak a múzeumok március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án.. Ingyenesen látogathatóak a múzeumok március 15-én. Az állami ünnepnapokon leglátogatottabb múzeumok a Közlekedési Múzeum, a Magyar Nemzeti Múzeum, A Vasúttöréneti Park, a Szépművészeti Múzeum és a Terror Háza. 2004 óta ingyenesen látogathatóak a magyar múzeumok március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án.

2004 óta ingyenesen látogathatóak a magyar múzeumok március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án- Ezt azonban még mindig sokan nem tudják, pedig az olyan költséges múzeumok mint a Terror háza is ingyenesen látogatható az állami ünnepeinken. (Az állandó kiállítások látogatása ingyenes de az időszakos kiállítások látogatás nem minden múzeumban ingyenes! A múzeumoknál lehet érdeklődni az állami ünnepeken ingyenesen látogatható kiállításokról!)Az állami ünnepnapokon leglátogatottabb múzeumok a Közlekedési Múzeum, a Magyar Nemzeti Múzeum, A Vasúttöréneti Park, a Szépművészeti Múzeum és a Terror Háza.

(2014. október 23-án és az azt követő napokon rengeteg program várja az érdeklődőket az országban. Koncertek, színház és sok más! Részletek itt!)

Azonban egyre nagyobb az érdeklődés a Postamúzeum, a Bélyegmúzeum, a Dreher Sörmúzeum, a Fürdőmúzeum, a Holocaust Dokumentációs Központ, a Kiscelli Múzeum és a Földalati Vasúti Múzeum valamint a Repüléstörténeti és Űrhajózási Kiállítás.

A 10 legérdekesebb múzeumról szóló cikkünket is érdemes elolvasni, de nem árt tudni, hogy nem minden múzeumra érvényes az ingyenesség!

A múzeum látogatás a múzeumok átalakult kiállításai miatt egyre több embert vonzanak. Sőt a múzeumok különleges programokkal is várják a látogatókat a Múzeumok Éjszakáján.


Hirdetés
Képes program és cikkajánló:
 
Mary Poppins musical jegyek itt!Vámpír fotózás lesz Budapesten! Ne hagyd ki!Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad!Elfújta a szél musical a Budapesti Operettszínházban! Jegyek és szereposztás itt!

Nézze meg kapcsolódó cikkeinket is a cikk alatt, hiszen számtalan érdekesség található köztük. Tudta, hogy van Csokoládé Múzeum, de még Pálinka Múzeum is Magyarországon? Ezekről a nevükre kattintva olvashat bővebben. Sajnos ezek a múzeumok nem látogathatóak ingyen.

Előfordult már, hogy kivételes módon a múzeumok egyike zárva volt az ünnepnapon, ezért érdemes előtte a múzeum nyitvatartását is átnézni. A budapesti múzeumok listjátát ide kattintva olvashatják.

Érdemes megnézni kapcsolódó híreinket is a cikk alatt! Ha a jövőben se szeretne lemaradni az érdekes hírekről, akkor csatlakozzon hozzánk a facebookon is.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Bécsi Madame Tussaud kiállítás! Múzeum jegyek itt!
A Madame Tussaud múzeumban hírességek viaszból készült másaival találkozhatunk, és ezek a bábuk kétségkívül a megszólalásig hasonlítanak a sztárokra akikről mintázták! A Madame Tussaud múzeum London egyik legkedveltebb múzeuma ahol évről ...
Láthatatlan kiállítás Budapesten! Jegyek itt!
Egy különleges kiállítás Budapesten! Vakok várják a látogatókat! Képzeld el, hogy kialszik minden fény...
Bűvész Színház Budapest szívében! Jegyek itt!
Megnyílt az ország első Bűvész Színháza. A színház előadásaira jegyek már kaphatóak! Varázsló, mentalista és illuzionista műsor várja a nézőket vegyesen.
Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad!
Egy egyszerű kérdésre a felnőttek és a gyerekek fele is rossz választ ad. A témával már a TV is foglalkozott, hiszen egyszerű a kérdés.
Dumaszínház jegyek!
A Dumaszínház tagjait nem kell bemutatni. Előadásaikra a jegyvásárlás szinte verseny, hiszen a jegyfoglalás megkezdésekor pillanatok alatt elfogynak a jegyek. Érdemes hát online foglalni. A Corvin Dumaszínház stand-up comedy műsoraira jegyek kaphatóak!
Szabadtéren a Pál utcai fiúk musical 2020-ban! Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 nyarán szabadtéren is látható lesz! Jegyek A Pál utcai fiúk musical előadásokra itt!
INGYENES kertmozi nyílik Budapesten!
Joker, Bridget Jones 1-3, Mamma Mia, Csillag születik és sok más vár ráadásul INGYEN. Vár a Budapest Garden Kertmozi.
Hair musical 2020-as turné - Jegyek és helyszínek!
Az ikonikus Hair musical 2020-ban országos turnéra indul. Jegyek és helyszínek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK