Monte Cristo grófja musical Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!

Kelt: 2012.04.20 kovacsad

Monte Cristo grófja musical Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt! 2012. július 20 és 22 lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színház színpadán a Békéscsabai Jókai Színház előadása a Monte Cristo grófja musical. A korábban már óriási sikert aratott Robin Hood musical szerzője Szomor György új musicalje egy klasszikust dolgoz fel. Az előadásra jegyek online vásárolhatóak.

Dumas – Szomor – Pozsgai: Monte Cristo grófja musical két részben

 
2012. július 20 és 22 lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színház színpadán a Békéscsabai Jókai Színház előadása a Monte Cristo grófja musical. A korábban már óriási sikert aratott Robin Hood musical szerzője Szomor György új musicalje egy klasszikust dolgoz fel. Az előadásra jegyek online vásárolhatóak ide kattintva!
 
A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát. Hosszú éveket tölt börtönben, amikor egy ismeretlen börtöntárs halála révén megszökhet – és egyben birtokosa egy csodálatos vagyonnak is. Elindul tehát, mint Monte Cristo grófja, hogy bosszút álljon megnyomorítóin. A párizsi elit azokból áll, akik őt annak idején bebörtönöztették. Köztük valamikori menyasszonya, és annak fia. A gazdag gróf nem válogat az eszközökben – de vajon meddig tud elmenni bosszúvágyában? Mikor jön el az idő, amikor már érzelmei megakadályozzák a teljes leszámolást?
 
Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély – minden együtt a színpadi műben, ahogy Dumas örök érvényű regényében is.
 
Szomor György dalaival igazi musicalként mutatkozik meg a klasszikus alkotás – nyáron, Budapesten csak a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon!
 
Dumas, a szerző – Vastag Tamás
Edmond Dantes, Monte Cristo grófja – Szomor György
Ifjú Edmond Dantes – Gulyás Attila
Mercedes – Gubik Petra
Fernand, később Morcerf grófja – Csomós Lajos
Danglars – Bartus Gyula
Villefort – Vasvári Csaba
Faria abbé – Szőke Pál
Albert, Mercedes fia – Szőke Norbert
Jacopo – Katkó Ferenc
Bonifacio – Gerner Csaba
Pacalio – Lapis Erika
Napoleon – Czitor Attila
Börtönőr – Vadász Gábor
 
 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ITT! 

Jegyárak:
3900, 4500, 4900, 5500, 5900, 6900, 7900, 9500, 11500 Ft 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mária új magyar musical a Szegedi Szabadtéri Játékokon!
Már árulják a jegyeket az új magyar musicalre, amit Szegeden a szabadtéri színpadon láthat a közönség. Két alkalommal lesz látható a Dóm téren az új musical.
Jekyll és Hyde musical Szegeden! Szereposztás és jegyek itt!
Szabadtéri ősbemutatóként kerül színre Molnár László rendezésében a Jekyll és Hyde, méghozzá a legendás, több mint tíz éve bemutatott hazai feldolgozás szereplőgárdájának egy részével. A főszerepet most is a rendező alakítja, Lucy Janza ...
Érinthetetlenek musical Budapesten! Jegyek itt!
Új musical premier lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2012. június 28-án. Az előadásra már árulják a jegyeket.
Kapj el! musical Budapesten a Városmajorban! Jegyek itt!
Szomor György és Balogh Anna kétszemélyes musicalje a Kapj el! már a múlt nyáron bemutatkozott a Szarvasi Vízi Színház színpadán, majd ezt követte egy bemutató a Békés megyei Jókai Színházban és most Budapesten színpadra kerül a Városmajori ...
Mary Poppins musical jegyek itt!
A 2012/2013-as évadban egy Disney musical lesz a Madách Színház első bemutatója.
NYERD MEG! Plüss metró, plüss HÉV és plüss troli is készült a vonatok mellé!
Most megnyerheted az újdonságokat. A plüss mozdonyok, villamos, IKARUS busz, Lada, Skoda, Nohab mozdony, Polski Trabant, Wartburg és Hungarocamion után újabb izgalmas szivacsjármű készült. Ne hagyd ki a újdonságokat.
790 forinért láthatjuk a legnépszerűbb filmeket! Filmek listája itt!
Star Wars - Skywalker kora, Jégvarázs 2, Jumanji, Macskák, Kémesítve és még számtalan film!
José Carreras koncert 2020-ban Magyarországon - Jegyek itt!
José Carreras koncert 2020 június 12-én Magyarországon ad koncertet a 20 éves Bartók Plusz Operafesztivál keretein belül. Jegyek a miskolci koncertre itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK