Mozibusz indult Budapesten!

Kelt: 2014.10.26 Kovács Gergely

Mozibusz indult Budapesten! Buszmozi vagy mozis busz. Mindegy hogyan hívjuk az új mozibuszt, úgy is tudjuk, hogy miről lehet szó. A héten Budapesten látható a mozibusz.

Pár hónapja a Kocsmamoziról, majd a hamarosan nyíló ágymoziról írtunk, majd az 5D moziról. Most pedig egy új különlegességről írunk.

A Cirkó és a Valyo (Város és folyó egyesület) együttműködésében elkészült a Mozibusz! A buszban a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan című filmet nézhetik meg a nézők.Lájk ha te is kipróbálnád a buszt!


A buszban legfeljebb 6 szermély összesen 10000 forintért mozizhat egyet. A busz a lakóhelyünkhöz legközelebb eső helyen leparkol, és kezdődhet a mozizás. Természetesen popcorn is van, amit ajándékba kapnak a nézők.


A VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan film előzetese:


A buszra már minden időpont betelt sajnos. Bár a szervezők a honlapjukon ígérték, hogy lesz még új időpont.

Nézd meg a cikk alatti kapcsolódó híreinket is, hiszen számtalan érdekeséget találhatsz, például a Mikulás napi programokról is olvashatsz.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

CINEMUSIC 2014 RÁADÁS filmzenei koncert! Jegyek itt!
2014. november 9-én lesz a IV. CINEMUSIC koncert, amelyen idén is a filmzene-irodalom legjavából csendülnek fel dallamok. Az est sztárvendége Kállay-Saunders András lesz. Sőt idén a 3D technika alkalmazása is nagy meglepetés lesz. A nagy ...
Mikulás napi programok
December 6-án és a hétvégén is rengeteg Mikulásos program várja a családokat. A legérdekesebbeket egybe gyűjtöttük. Mikulásvonat, Mikulás futás, Diótörő, Csoki Múzeum, Télapó Expressz, stb.
TAP FACTORY show Budapesten 2015-ben! Jegyek itt!
2015. április 19-én Budapesten a Budapest Kongresszusi Központ színpadán a látványos akrobatikus, tánc show. Pécs, Veszprém, Debrecen és Budapest lesz az országos turné állomása.
TOP 10 - A legizgalmasabb program Budapesten
A legizgalmasabb programokból válogattunk össze 10 menő programot. Budapesten nehéz unatkozni és számos exkluzív show érkezik Budapestre.
10 karácsonyi ajándék ötlet
Ezek a legérdekesebb és legkülönlegesebb ötletek. Kiderítettük, hogy várhatóan milyen ajándékokat kapnak idén a gyerekek és a felnőttek karácsonyra, születésnapra vagy éppen mikulásra.
10 érdekes múzeum Magyarországon!
Vicces, érdekes, különleges múzeumok listáját gyűjtöttük most egybe. 10 múzeum, ami tényleg nem a szokásos élményt nyújtja.
Kék villamos Budapesten! Tudd meg miért kapott új színt!
Kék villamos volt látható a Margit hídi villamosvégállomáson. Kiderült, hogy miért is kapott új színt a villamos.
Presser Gábor és az Amadinda szilveszteri koncertje - JEGYEK ITT!
2019. december 31-én ismét Szilveszteri koncert Presser Gáborral és az Amadindaval.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK