Musical gála 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2021.02.01 kovacsad

Musical gála 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! Musical gála 2021. május 1-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

Idén a szokottnál korábbn indul a Margitszigeten a szezon, azonban a kínálatban az Operettszínházban is nagy sikert aratott Mozart! musical új köntösben lesz látható, érkezik az új musical siker Nikola Tesla életéről, jön a világsikerű Kabaré musical és a 2020 nyarán bemutatott Puskás musical is, ami a magyar foci legenda életét dolgozza fel. 

Erre a csodálatos repertoárra való hangolódásként kerül megrendezésre egy Musical gála 2021. május 1-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyvásárláshoz kattints ide!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Aranyoskám musical a Madách Színházban! Jegyek, szereposztás és videó itt!
Peller Anna, Csákányi Eszter, Sáfár Mónika, Sánta László, Serbán Attila, Szemenyei János, Hajdu Steve, Szerednyey Béla, Gömöri András Máté is szerepet kapott. A teljes szereposztás és a 2021-es bemutató részletei is kiderültek.
Mozart musical 2021-ben a Margitszigeten! Jegyek és infók itt!
Mozart musical 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A Veszprémi Petőfi Színház és a Margitszigeti Színház közös bemutatója 2021 nyarán a Margitszigeten!
INGYEN magyar filmekkel vár az Uránia online!
Ingyenes vetítéssorozat márciustól áprilisig az Uránia Online sorozatban. A filmek ingyenesek, de megtekintésükhöz 0 Ft-os regisztrációkötelesek!
Anyatigrisek musical 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Király Lindával és Fehér Adriennel érkezik az Anyatigrisek musical 2021. júliusában a Városmajorba. Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021-ben Budapesten a Városmajorban - Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021. augusztus 14-én Budapesten Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK