Nutella nap idén is! Ne hagyd ki!

Kelt: 2021.02.05 Kovács Gergely

Nutella nap idén is! Ne hagyd ki! A Nemzetközi Nutella nap alkalmából a világ számos pontján várnak Nutellás finomságok.

Pár napja legizgalmasabb budapesti showműsorokról, a Féláras Állatkerti belépőről, írtunk.Most pedig egy újabb izgalmas programot ajánlunk.

Az első World Nutella napot az amerikai blogíró, Sara Rosso hozta létre 2007. február 5-én. Annyira szerette a Nutellát, hogy úgy gondolta, hogy megérdemli az eseményt. A Nutella rajongók szerették! A világ minden tájáról érkeztek emberek, hogy megünnepeljék a Nutella iránti szenvedélyüket a közösségi médiában fotók, receptek és üzenetek segítségével. 

Az első üveget Nutella néven 1964. április 20-án gyártották le.

A World Nutella nap globális jelenséggé vált. 2015-ben Sara átadta a World Nutella napját a Ferrero-nak (a Nutella készítőinek), hogy segítsen népszerűísteni az elkövetkező években az eseményt.


Az esemény alkalmából itthon is sokan készülnek meglepetésekkel. Számtalan palacsintázó, cukrászda, étterem készül Nutella finomságokkal. Az idei Nutella nap tehát 2021. feburár 5-én lesz. A Nutella naphoz kapcsolódóan persze sokan már korábban is készülnek meglepetésekkel, de van ahol már Nutella napokat tartanak majd. 

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!


 

Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem, és a JÁTÉK menüpontban található nyereményjátékokat is ajánljuk. 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Szelfizz a Bud Spencer és Terence Hill filmből is jól ismert Dune Buggy autóval!
Kiállították a Különben dühbe jövünk filmből is ismert Buggy-t! Sőt most akár meg is vásárolhatjuk. A kulcsokat Terence Hill adja majd át.
Csokoládé Múzeum és Kiállítás Budapesten! Jegyek itt a csoki kóstolásra!
Csokoládé kóstolás, túrák és különlegességek várják Budapesten a Csokoládé Múzeum látogatóit. Igazán jó ajándék mindenkinek. Vegye meg most a belépőjét!
Országos turnéra indul a Kiev City Balett Rómeó és Júlia balettje - Jegyek és helyszínek itt!
Budapest, Győr, Debrecen, Zalaegerszeg, Szekszárd, Hódmezővásárhely,Miskolc, Veszprém, Gödöllő, Zalaegerszeg, Békéscsaba, Tatabánya legnagyobb színháztermeiben lesz látható a Kijevi Balett Rómeó és Júlia Balettje. Jegyek a Kiev City Balett ...
A Pál utcai fiúk musical 2019 - Országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Pál utcai fiúk című musical óriási sikert aratott és azonnal közönségkedvenc lett így számos vidéki színház is színpadra állította. A Pál utcai fiúk musical 2019-es előadásaira már kaphatóak a jegyek!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2019 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncertezik 2019-ben országszerte. A turné keretein belül Szolnok, Orosháza, Szombathely, Szeged, Pécs, Debrecen és Budapest közönsége biztosan hallhatja énekelni.
Omega koncertek 2019 - Jegyek az Omega Tűzvihar koncert turnéra itt!
Már most meghírdetésre kerültek az Omega koncertek 2019-es Tűzvihar turné állomásai. Az Omega Tűzvihar koncert turné Szeged, Veszprém, Zalaegerszeg, Debrecen, Sopron, Pécs, Nyíregyháza, Miskolc arénáiban biztosan látható lesz. Jegyek itt!
Szabadtéri INGYEN cirkuszi gála a Fővárosi Nagycirkusz előtt!
A nyári szezon kezdete előtt visszatér a varázslat egy INGYENES, szabadtéri, ültetett családi cirkuszgála keretein belül a Fővárosi Nagycirkusz előtt
A Pál utcai fiúk musical a Gorsium Régészeti Parkban - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2021. július 27-30. között 4 alkalommal lesz látható a Gorsium Régészeti Parkban a székesfehérvári Vörösmarty Színházban. Jegyvásárlás és jegyinfók itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK