Sorozat készül Sisi életéről!

Kelt: 2019.11.21 kovacsad

Sorozat készül Sisi életéről! A Habsburg calád legkedveltebb királynéjáról Erzsébet királynéról készül sorozat. A Sisi sorozat hét részben mutatja be majd Sisi életét.

Mindenidők legismertebb Sisije Romy Schneider, akinek a főszereplésével több mint 60 éve mutatták be az első német filmet Erzsébet királynéról. A Sisi láz pedig azóta mit sem enyhült, sőt Sisi még mindig Ausztria egyik legjobb brandje.

Ezt mutatja az is, hogy rendszerintteltházas az összes isi tematikájú városi séta (Részletek és jegyek itt!) és a hazánkban is bemutatott Elisabeth musical is meghódította szinte Európát, sőt még Ázsiát is. Az Elisabeth sikere két évtized után is töretlen, hiszen 2019-ben Magyarországon mutatják be ismét (Részletek és jegyek itt!), míg 2020-ban a Schönbrunni kastély kertjében egy koncert verziója debütál majd immár nem először.

Sisiről magyar előadások is készültek, többek között az Experidance előadása a Sissi legendája (Jegyek itt!) országszerte siker, de Gubás Gabi főszereplésével a Gödöllői kastélyban is bemutattak már egy Sisiről szóló előadást, ami egy egézen más aspektuból mutatja be Sisit. Az előadás Sisi születésnapja alkalmából decemberben lesz látható! Részletek itt!

Nyilván Sisi körüli sikert látva az sem kérdés, hogy a Story House és az osztrák Satel Film közös vállakkozásaként hamarosan megszülető hét részes Sisi sorozat is giga siker lehet. 

A tervek szerint a jól ismert film bájos és kedves hangulata helyett most egy másik aspektusból is megmutatják Sisit. A gyermekét elvesztő gyázoló anya, a politikában bátor vezető és az elzigetelt magányban élő ikon képe élesebben mutatkozik majd meg. Emellett a sorozatban a Habsburg dinasztria nagyságát is megmutatják. Arról még nem adtak hírt, hogy a sorozat mikorra készül el és melyik csatorna mutatja majd be először?! Azonban könnyen megtörténhet, hogy az egyre terjeszkedő Netflix vagy HBO GO kínálatában találkozhatunk majd vele.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Elisabeth a Győri Nemzeti Színházban - Jegyek és szereplők itt!
Bori Réka, Fehér Nóra, Csiszár István, Kocsis Dénes, Fejszés Attila, Szemenyei János, Nagy Balázs, Másik Lehel, Mózes Anita főszereplésével érkezik az Elisabeth musical a Győri Nemzeti Színházba. Jegyek itt!
Szabadság vándorai DEMJÉN musical Budapesten a Nemzeti Lovas Színházban - Jegyek itt!
Janza Kata, Pintér Tibor, Pesák Ádám, Papadimitriu Athina és Szerényi László főszereplésével látható a Budapesten a Nemzeti Lovas Színházban A szabadság vándorai Demjén musical 2020-ban. Jegyek itt!
Titanic musical a Veszprémi  Petőfi Színházban - Jegyek és szereplők itt!
A Titanic musical 2019 decemberétől a Veszprémi Petőfi Színházban is látható magyar nyelven. Jegyek itt!
Rómeó és Júlia musical 2021-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A 16 éves Rómeó és Júlia musical 2021. szeptember 16-án ismét Budapesten az Arénában lesz látható. Jegyek itt!
We Will Rock You - Queen musical 2021-ben Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2021. július 1-4 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
Vámpírok bálja musical 2021-ben Budapesten a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!
Vámpírok bálja musical 2021-ben Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyek itt!
West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 14-től lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Jegyvásárlás itt! Az előadás főszerepeiben Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és számo jól ismert művész lesz látható!
Mamma Mia 2021-ben újra a Madáchban! Jegyek 2000 forinttól  itt!
2021 áprilisában több mint 10 alkalommal lesz látható a Mamma Mia! a Madách Színházban. Az előadásokra akár már 2000 forinttól kaphatóak a jegyek!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK