Török Ádám és Barátai - Az 50 éves Mini legjobb dalai koncert 2021-ben a Városmajorban - Jegyek itt!

Kelt: 2020.12.01 kovacsad

Török Ádám és Barátai - Az 50 éves Mini legjobb dalai koncert 2021-ben a Városmajorban - Jegyek itt! Török Ádám és Barátai – Az 50 éves Mini legjobb dalai koncert 2021. augusztus 14.-én Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

Rendhagyó programnak ígérkezik továbbá a hazai progresszív rock úttörője, Török Ádám és Barátai zenekarnak a szuperkoncertje is, amely során Tátrai Tiborral közösen a Mini legjobb dalaival szórakoztatják a közönséget.

Török Ádám és Barátai - Az 50 éves Mini legjobb dalai koncert 2021. augusztus 14.-én Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyárak és jegyvásárlás hamarosan itt!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Charlie és Tátrai Tibor koncert 2021-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Charlie és Tátrai Tibor együtt lép fel 2021. áprilisában a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
Vangelis filmzenei koncert Debrecenben - Jegyek itt!
A Vangelis szimfonikus filmzenei koncerten Debrecenben 2021. június 14-én a Kölcsey Központban a legismertebb filmzenéit hallhatjuk majd nagyzenekari kísérettel. Jegyek itt!
INGYEN látható a Katona József Színház előadása az ONLINE fesztiválon!
Székely Kriszta rendezésében Ónodi Eszter, Pelsőczy Réka, Fekete Ernő, Kocsis Gergely és Keresztes Tamás főszereplésével lesz látható az előadás.
INGYEN lesz látható az Operettszínház előadása!
INGYEN lesz látható az Operettszínház előadása!
A Szomszédok sztárjai 2021-ben is régi szerepükben segítenek!
A Magyar Rendőrség munkáját segítik a Szomszédok egykori szereplői a figyelemfelkeltő videóval. Most az unokázós csalások kerültek a listára.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK