Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Tudtad, hogy bővítheted 1 héttel a bérleted?

2014.02.05 Kovács Gergely

Tudtad, hogy bővítheted 1 héttel a bérleted?

Sokan nem tudják, de a lejáró Budapest bérlet meghosszabbíthatod egy héttel, ha még a lejárat előtt kérjük azt. Ez különösen hasznos lehet ünnepek előtt például.

Mindenki járt már úgy, hogy a bérlete lejárt, de már csak pár napig lett volna szüksége új bérletre. Ilyenkor általában jegyet, napi jegyet, 72 órás jegyet vagy heti jegyet volt kénytelen vásárolni az ember. Azonban a bérlet pénztárokban már van megoldás erre.

Én csak véletlenül vettem észre, így gondoltam, hogy írok róla, hiszen ha én nem tudok róla, akkor más se.

A kiegészítő heti Budapest-bérlet ára 2450Ft / 2700Ft. Az ár attól függ, hogy természetes személyként vásároljuk-e a bérletet. Ez arányaiban majdnem megegyezik a normál bérlet egy heti árával.Havi és negyedéves Budapest-bérletek teljes árú változataihoz váltható azok érvényességi idején belül és leadásával. Érvényes a vásárlás időpontjától a leadott bérletszelvényen jelölt lejárati napot követő nyolcadik nap 02 óráig Budapest közigazgatási határán belül az 1-299, 900-999, M1, M2, M3, H5, H6, H7, H8, H9 vonalakon, a MÁV-START meghatározott vonatain, a VOLÁN társaságok kijelölt elővárosi járatain és munkanapokon a D11, D12, D13 vonalakon. A bérletszelvény csak érvényes általános vagy VOLÁNBUSZ-BKSZ bérletigazolvány, személyi igazolvány vagy kártya formátumú jogosítvány egyikével együtt használható, amelynek sorszámát az első utazás megkezdése előtt tintával, olvashatóan, javítás nélkül be kell írni a bérletszelvény megfelelő rovatába. Az érvényesített bérlet más személyre nem ruházható át. A bérletet ellenőrzéskor fel kell mutatni, és az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni.

Kiegészítő bérlet a MÁV-Start Zrt. és a Volánbusz Zrt. rendszerében, hőpapíron kiadott Budapest-bérlethez nem váltható.

A bérletszelvény nem váltható vissza. A vonalkódot és a sorszámot tartalmazó részt a bérletszelvényről eltávolítani tilos! A bérletszelvényt elvesztés esetén nem pótoljuk!

 


Olvasd el kapcsolód híreinket is a cikk alatt! Valamint oszd meg barátaiddal is a hírt, hiszen jól jöhet mindenkinek.

ÍGY LOPNAK A TOLVAJOK! VIDEÓVAL! Részletek itt!

• Ilyen lesz az új földalatti? Képek itt!
• Kék villamos Budapesten! Tudd meg miért kapott új színt!
• Rendőrségi közlemény! Minden számítógép használónak tudnia kell!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024