Turnéra indul 2020-ban a Rómeó és Júlia musical!

Kelt: 2019.09.18 kovacsad

Turnéra indul 2020-ban a Rómeó és Júlia musical! Turnéra indul 2020-ban a Rómeó és Júlia musical! Debrecen, Győr, Szombathely, Pécs, Sopron, Nyíregyháza, Békéscsaba, Miskolc, Zalaegerszeg, Veszprém, Szolnok, Kecskemét, Szeged közül a közönség dönti el hol láthatjuk legközelebb KERO rendezését.

Dupla teltház volt a 15 éves Rómeó és Júlia az Arénában és a sikeren felbuzdulva a produkciót színpadra állító Solstice már most a jövőt tervezgeti. A legfrissebb posztjuk szerint a Rómeó és Júliát más városba is szeretnék elvinni. Korábban a Szegedi Szabadtéri Játékok 2020-as előadásairól tartottak szavazát, amiben a Rómeó és Júlia is jelölt volt, de végül nem került be a 2020-as műsorba az előadás. Most azonban a szegediek újra reménykedhetnek, de a kommentek alapján nagyon sokan várják a Rómeó és Júliát Debrecenben, Szombathelyen, Székesfehérváron, Kecskeméten, Sopronban és Győrben. A Rómeó és Júlia Debrecenben és Sopronban korábban is nagy sikert aratott, így nem lenne meglepő, ha ezek lennének a következő városok. Aszervezők szavazát is indítottak!

Ide kattintva szavazhatsz!

A szavazatokat az alábbi városokra lehet leadni:

Debrecen
Győr
Szombathely
Pécs
Sopron
Nyíregyháza
Békéscsaba
Miskolc
Zalaegerszeg
Veszprém
Szolnok
Kecskemét
Szeged

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

We Will Rock You - Queen musical 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2020. július 2-5 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
Vámpírok bálja musical 2020-ban Budapesten a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!
Vámpírok bálja musical 2020-ban Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyek itt!
West Side Story musical Szegeden 2020-ban - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2020. augusztus 14-től lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Jegyvásárlás itt! Az előadás főszerepeiben Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és számo jól ismert művész lesz látható!
Jézus Krisztus Szupersztár 2020-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2020 nyarán Szegeden a Dóm téren kerül bemutatásra a Szegedi Szabadtéri Játékok 2020-as műsorán. Mária Magdolnát Gallusz Nikolett, Júdást Serbán Attila, míg Pilátust Sasvári Sándor alakítja. Jézus szerepében Feke ...
200 forint lesz a jegy az Állatkertbe a gyerekeknek!
Kürtőskalács készítés, mézkóstoló, bábelőadás, arcfestés és sok más program is vár. 4 napon át lesz lehetőség 200 forintért jegyet venni a maci kedvelő gyerekeknek. Mackófarsang 2020-ban is.
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán 2020. május 12-én Budapesten a KMO Művelődési Házban koncertezik. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
2020 forintért láthatunk előadást az Arénában!
2020. április 4-én mutatják be a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható a nagyszabású előadás, amire már árulják a jegyeket!
20 szakma, ami idén tanulható utoljára!
Az idén életbe lépő új Országos Képzési Jegyzékben jelentősen lecsökkent a választható szakmák száma, a korábbi 760 OKJ szakmából kevesebb, mint 200 maradt.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK