Turnéra indul 2020-ban a Rómeó és Júlia musical!

Kelt: 2019.09.18 kovacsad

Turnéra indul 2020-ban a Rómeó és Júlia musical! Turnéra indul 2020-ban a Rómeó és Júlia musical! Debrecen, Győr, Szombathely, Pécs, Sopron, Nyíregyháza, Békéscsaba, Miskolc, Zalaegerszeg, Veszprém, Szolnok, Kecskemét, Szeged közül a közönség dönti el hol láthatjuk legközelebb KERO rendezését.

Dupla teltház volt a 15 éves Rómeó és Júlia az Arénában és a sikeren felbuzdulva a produkciót színpadra állító Solstice már most a jövőt tervezgeti. A legfrissebb posztjuk szerint a Rómeó és Júliát más városba is szeretnék elvinni. Korábban a Szegedi Szabadtéri Játékok 2020-as előadásairól tartottak szavazát, amiben a Rómeó és Júlia is jelölt volt, de végül nem került be a 2020-as műsorba az előadás. Most azonban a szegediek újra reménykedhetnek, de a kommentek alapján nagyon sokan várják a Rómeó és Júliát Debrecenben, Szombathelyen, Székesfehérváron, Kecskeméten, Sopronban és Győrben. A Rómeó és Júlia Debrecenben és Sopronban korábban is nagy sikert aratott, így nem lenne meglepő, ha ezek lennének a következő városok. Aszervezők szavazát is indítottak!

Ide kattintva szavazhatsz!

A szavazatokat az alábbi városokra lehet leadni:

Debrecen
Győr
Szombathely
Pécs
Sopron
Nyíregyháza
Békéscsaba
Miskolc
Zalaegerszeg
Veszprém
Szolnok
Kecskemét
Szeged

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

We Will Rock You - Queen musical 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2020. július 2-5 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
Vámpírok bálja musical 2020-ban Budapesten a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!
Vámpírok bálja musical 2020-ban Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyek itt!
West Side Story musical Szegeden 2020-ban - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2020. augusztus 14-től lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Jegyvásárlás itt! Az előadás főszerepeiben Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és számo jól ismert művész lesz látható!
Jézus Krisztus Szupersztár 2021-ben a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2021 nyarán Szegeden a Dóm téren kerül bemutatásra a Szegedi Szabadtéri Játékok 2021-es műsorán. Mária Magdolnát Gallusz Nikolett, Júdást Serbán Attila, míg Pilátust Sasvári Sándor alakítja. Jézus szerepében Feke ...
Szabadtéren a Pál utcai fiúk musical 2020-ban! Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 augusztusában szabadtéren is látható lesz!
István, a király koncert 2020-ban a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
Az István, a király koncert 2020. augusztus 19-én a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható. Jegyek itt! Főszerepekben Feke Pál, Dolhai Attila, Szomor György, Borbély Richárd, Herczeg Flóra, Simon Boglárka lesz látható!
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!
Bereczki Zoltán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Bereczki Zoltán koncert 2020-ban Budapesten. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK