Újabb Kincsem vetítés a VárKertmozi programjában! Jegyek itt!

Kelt: 2017.06.28 Kovács Gergely

Újabb Kincsem vetítés a VárKertmozi programjában! Jegyek itt! A nagy érdeklődésre való tekintettel ráadás előadást szúrtak be a VárKERTmozi programjába. Így, akik lemaradtak a holnapi előadásról, azok is láthatják a Várkertben a Kincsem című filmet.

Ráadás előadást szúrtak be a Kincsem című filmből. A ráadás előadás 2017. július 27-én csütörtökön lesz. Jegyek a ráadás előadásra ide kattintva!

Ezen felül szerdánként várja a különleges helyszín kedvelőit a várKertmozi. A vetítések többnyire teltházasak, hiszen az egyedi helyszín mindenkit elvarázsol, így érdemes előre megvásárolni a jegyeket.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

A vetítések 21.30-kor kezdődnek, de a kapunyitás 19.00-kor van. A belépőjegy felmutatásával 300,-Ft lefogyasztható a Street Food kiállítóknál a helyszínen.

A helyszínen kapható sör, bor, fröccs, rövidital és üdítő, például házi készítésű limonádé, nem utolsó sorban finom rétesek is. Parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában! Ráadásul 2017-től a kutyásokat is várják, mert kutyabarát a helyszín.

Eső esetén a www.varkertbazar.hu oldalt érdemes figyelni! 

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!A tavalyi teltházas előadások után idén is lesz Várkertmozi! Érdemes előre jegyeket venni, mert tavaly is teltházasak voltak az előadások.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Budapest szívében egy csodaszép és kutyabarát helyszínen, egyedi panorámával várnak minden friss levegőre vágyót.

A KINCSEM FILM ELŐZETESE:
 

Filmek:
2017. június 14. - Szabadesés
2017. június 21. - Veszettek
2017. június 28. - Kincsem
2017. július 5. - Délibáb
2017. július 12. - Tékasztorik
2017. július 19. - Brazilok
2017. július 26. - A martfűi rém
2017. július 27. - Kincsem 
 2017. augusztus 2. - Parkoló
2017. augusztus 9. - Kút
2017. augusztus 16. - Sohavégetnemérős
2017. augusztus 23. - Kojot
2017. augusztus 30. - Ernelláék Farkaséknál

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Derby fesztivál a Kincsem Parkban - Jegyek itt!
Utazzon vissza a lóverseny aranykorába, amikor ez volt a legrangosabb szórakozási lehetőség: élmény, találkozóhely, sport és játék egyben. Századelős hangulat a Derby fesztiválon 2017. június 30 - július 2 között ahool megelevenednek a Kincsem ...
Tolcsvay László koncert Budapesten a Benczúr kertben! Jegyek itt!
2017. augusztus 24-én Budapesten a Benczúr Kert ad otthont a "Csak egy kékszínű virág" című Tolcsvay László koncertnek. Közreműködik az FG–4 zenekar.
Amazonok a Benczúr kertben! Jegyek itt!
2017. augusztus 21-én és 22-én Budapesten a Benczúr kert ad otthont az Amazonok című előadásnak. A darabban Náray Erika, Györgyi Anna, Auksz Éva, Ozsgyáni Mihály és Héricz Patrik lesz látható.
romance.com sztárokkal a Benczúr kert műsorán! Jegyek itt!
2017. július 18-án és 19-én Budapesten a Benczúr kert ad otthont a különleges előadásnak, amiben többek között Molnár Piroska, Sipos Vera és Jordán Tamás is szerepel.
Az Operaház a Diótörő balettje 2019-ben az Erkel Színházban - Diótörő jegyek itt!
2019-ben az Operaház felújítása miatt új helyszínen lesz látható a Diótörő. A Diótörő balett november végétől hétköznap és hétvégén is látható lesz Budapesten az Erkel Színházban. A Diótörő téli előadásaira már elkezdték a jegyek értékesítését!
Fénytűzoltó jár Budapesten! Menetrend itt!
Fénytűzoltó jár Budapesten! Menetrend információk itt!
INGYENES szaloncukor és bonbon készítés a hétvégén! 3 napon át!
A program ingyenes és bárki által látogatható, sőt ingyen jégpálya is vár. A gyerekek már a csokoládé formázásában is részt vehetnek, így keltik életre a bonbonokat és szaloncukrokat, díszíthetnek mellé mézeskalácsot írókával vagy cupcaket habnyomóval.
Elisabeth a Győri Nemzeti Színházban - Jegyek és szereplők itt!
Bori Réka, Fehér Nóra, Csiszár István, Kocsis Dénes, Fejszés Attila, Szemenyei János, Nagy Balázs, Másik Lehel, Mózes Anita főszereplésével érkezik az Elisabeth musical a Győri Nemzeti Színházba. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK