Vámpír fotózás lesz Budapesten! Ne hagyd ki!

Kelt: 2013.08.16 Kovács Gergely

Vámpír fotózás lesz Budapesten! Ne hagyd ki! Találkozz vámpírokkal és fotózkodj velük jelmezben! A Vámpírok bálja musical sztárjai várnak minden érdeklődőt.

A legismertebb vámpír musical a Vámpírok bálja 2013. szeptember 1-én 200. előadásához érkezik Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Az ünneplést sokak örömére már korábban elkezdik, melynek keretében 2013. augusztus 25-én, Krolock gróf megnyitja kastélyának kapuit a földi halandók számára, ahol jelmezes fotózással egybekötött dedikáláson találkozhattok e titokzatos világ különös teremtményeivel. A belépés ingyenes, de regisztráció köteles!

A rendezvény regisztráció köteles! Jelentkezni a fanclub@vampirokbalja.hu címen lehet. Minden jelentkezőnek visszaigazolást küldenek a sikeres regisztrációról.

Bebocsátás: 2013. augusztus 25. 23:00 órakor, a Hevesi Sándor téri kastély főbejáratán.

A találkozó előtti előadásra még vannak jegyek! (A Vámpírok bálja előadásokra ide kattintva vásárolhattok jegyet!)

Lépj be a halhatatlan élet világába egy estére és ismerj meg egy új világot!

Ha szereted az érdekes eseményeket, akkor nézd meg kapcsolódó cikkeinket a cikk alatt, ahol többek közt a bécsi viaszmúzeumról is olvashatsz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Vicces vagy érdekes programok!
Sokan keresünk érdekes és vicces programokat. Ezeket gyűjtöttük mi most egybe!
Bécsi Madame Tussaud kiállítás! Múzeum jegyek itt!
A Madame Tussaud múzeumban hírességek viaszból készült másaival találkozhatunk, és ezek a bábuk kétségkívül a megszólalásig hasonlítanak a sztárokra akikről mintázták! A Madame Tussaud múzeum London egyik legkedveltebb múzeuma ahol évről ...
Underground Fear - Horror labirintus nyílik Budapesten! Jegyárak és infók itt!
Underground Fear, interaktív horror labirintus, ahol a horrorfilmek rettegéseddel együtt kelnek életre.
A világ legjobb illuzionistái novemberben Budapesten a SYMA csarnokban! Jegyek itt!
The Illusionists címmel a SYMA Rendezvényközpontban lesz látható a show. A 7 illuzionista közt látható Feltaláló, Varázsló, Szabadulóművész és Mentalista is.
Bűvész Színház Budapest szívében! Jegyek itt!
Megnyílt az ország első Bűvész Színháza. A színház előadásaira jegyek már kaphatóak! Varázsló, mentalista és illuzionista műsor várja a nézőket vegyesen.
Nézz be a Harry Potter díszletei közé! Járd be a stúdiót!
Ingyen bejárható a Harry Potter díszleteinek egy része. Londonban ugyanis a látogatók számára is elérhető a forgatási helyszín, melynek egy részét most a Google Maps segítségével is bejárhatjuk. Ingyenes kulisszajárás a Warner Bros Studió falai közt.
Caramel szimfonikus nagykoncert 2013-ban az Arénában!
A tavalyi adventi karácsony koncert után 2013-ban is koncertezik a Papp László Budapest Sportaréna színpadán Molnár Ferenc Caramel.
Dumaszínház jegyek!
A Dumaszínház tagjait nem kell bemutatni. Előadásaikra a jegyvásárlás szinte verseny, hiszen a jegyfoglalás megkezdésekor pillanatok alatt elfogynak a jegyek. Érdemes hát online foglalni. A Corvin Dumaszínház stand-up comedy műsoraira jegyek kaphatóak!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK