VII. BME Egyetemi Napok 2013 - Jegyek itt!

Kelt: 2013.08.24 Kovács Gergely

VII. BME Egyetemi Napok 2013 - Jegyek itt! Jön a 7. BME Egyetemi napok 2013. szeptember 17-19 között. Budapesten a Budai Infopark ad otthont a kultikus rendezvénynek.

2013. szeptember 17. és 19. között immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a BME Egyetemi Napok. Több zenei helyszínen a legnevesebb magyar előadók mellett, külföldi fellépők ismét érkeznek hozzánk. Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét az Infoparkban kerül megrendezésre a hagyományőrző rendezvény.

A magyar fellépők egész sorát felvonultató rendezvényen második alkalommal lép fel napjaink egyik legjobb zenekara, a Brains, a teljesség igénye nélkül az Tankcsapda és a nagy népszerűségnek örvendő Kaukázus is. A koncertek mellett a legismertebb hazai dj-kel, valamint a BME-s szórakozóhelyek rezidenseivel is találkozhatsz.

Tavalyi fesztivál után újabb német fellépő ad nagykoncertet a rendezvényen (aki egyébként már járt nálunk), a 90-es évek és napjaink egyik meghatározó alakja, H.P. Baxxter!
BME Egyetemi Napok - az egyetemi és a fesztiválérzés közös ereje!

Program, jegyárak és online jegyvásárlás ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

60 éves Magyarország egyik legnépszerűbb csokija!
A Népstadion átadására készült el 1953. augusztus 20-án, csomagolásának jellegzetes zöld színét a Ferencvárosból hozta magával. A mai napig évente 46 millió darabot adnak el belőle, és idén augusztus 24-én a Fogaskerekűn ünnepli 60. ...
Pasimegörző várja a hölgyeket Budapesten!
Improvizációs főzés, pasimegörző, zongora óra divatbemutatók és számtalan érdekesség várja 2013. szeptember 5-8. között a hölgyeket.A Hungexpo területén lesz a Csupa Nő - Vásár és figyelem csak neked program.
The Illusionists a SYMA Csarnokban! Jegyvásárlás és jegyárak itt!
2013. november 22-től 3 napig Budapesten lesz a 7 illuzionista, akik közt látható Feltaláló, Varázsló, Szabadulóművész és Mentalista is. A világ legjobb illuzionistái novemberben Budapesten! Jegyek már kaphatóak!
Óriáskijelző 2013
Várhatóan 2013-ban sem marad el a Schönherz Mátrix vagy ismertebb nevén a Schönherz Óriáskijelző. Nézze meg az ajánló videót is a korábbi évekről.
Dr. Csernus Imre - Instant boldogság jegyek!
Dr. Csernus Imre a Belvárosi Színházban Budapesten tartja az egyik előadását 2013. szeptember 25-én. A jegyfoglalás már elindult.
Halloween Musical Plusz 2013 - Jegyek itt!
Sztárokkal és különleges hangulatú rendezvénnyel várja a nézőket az egykori Pataky Művelődésiházban a nézőket a MusiacalPlusz 2013. október 27-én.
Dumaszínház jegyek!
A Dumaszínház tagjait nem kell bemutatni. Előadásaikra a jegyvásárlás szinte verseny, hiszen a jegyfoglalás megkezdésekor pillanatok alatt elfogynak a jegyek. Érdemes hát online foglalni. A Corvin Dumaszínház stand-up comedy műsoraira jegyek kaphatóak!
Kárpátia koncert 2013 - Jegyek és a turné helyszínei itt!
Szolnok, Nagykanizsa, Tállya, Tamási, Nagyréde, Esztergom, Jászberény, Vecsés, Fonyód, Siklós és Csókakő lesz a 2013-as nyári turné része.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK