100 film tekinthető meg INGYEN a téli szünetben!

Kelt: 2018.12.21 Kovács Gergely

100 film tekinthető meg INGYEN a téli szünetben! BUÉK!, A pogány Madonna, a Hyppolit és még rengeteg animációs kisfilm, reklámfilm, rövidfilm, dokumentumfilm, összesen 100 darab.

Pár napja a Masha ésa  Medve turnéról írtunk, majd az Álomutazók musicalről Stohl András, Radics Gigi és számtalan sztár főszereplésével.  Most újabb programot ajánlunk!

100 Filmajándék a Filmarchívumtól


A Magyar Nemzeti Filmalap – Filmarchívum karácsonyi ajándékkal lepi meg a filmszerető közönséget. December 21-től január 4-ig 100 film lesz szabadon elérhető a Filmarchívum Vimeo csatornáján. 

Sokak érdeklődésére tarthat számot a Budapest-film blokk, retro hangulatú színes felvételekkel a hatvanas évek elejéről. Néhány olyan felfedezést is bemutatunk, amelyek 100 év után most láthatók először. 

A listán 54 rendező 100 filmje szerepel, összesen 4200 percben, a legrégebbi film 1912-ből, a legújabb 1998-ból származik – játék és dokumentumfilmek, animációk egyaránt.

Csatlakozz ha szereted az INGYENES programokat!

Teljes lista itt:
http://filmarchiv.hu/hu/cikk/100-filmajandek-a-filmarchivumtol

Filmek itt:
https://vimeo.com/filmarchivum


Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem, hisz számtalan érdekes programról olvashatsz! INGYENES korcsolyapályákról is!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Legyél te is Youtube sztár! Szereplőket keresünk!
Tetszik a Középsuli sorozat vagy éppen a Minden álmod és szeretnél hasonlóban szerepelni, akkor itt az alkalom. Ha saját csatornát szeretnél akkor is itt a helyed. Youtuber születik.
Az Álomutazó musical 2018-ban újra Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
Az Álomutazó 2018. december 22-23-án és 27-én a BOK Csarnokban Szabó Győző, Zséda, Schell Judit, Stohl András, Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita főszereplésével lesz látható.Jegyvásárlás itt!
Masha és a Medve jegyek 2019 - Jegyek itt!
Masha és a Medve LIVE 2019-ben Budapesten, Miskolcon, Nyíregyházán, Szombathelyen és Miskolcon. Magyarul és magyar szereplőkkel lesz látható az előadás. A Minimax meséje színpadon. Mása és a medve Budapesten!
INGYENES a Puskás Ferenc Stadion Látogatóközpont! Nyitvatartás itt!
Megnyílt pénteken az épülő Puskás Ferenc Stadion Látogatóközpontja. 3D élmények és sok más várja az érdeklődőket.
Ingyenes korcsolya oktatás és koripálya a Bazilikánál a gyerekeknek!
A vásár közepén helyezkedik el az ovális korcsolyapálya, amelyen csúszva kicsit mindenki ismét átéli gyermekkorát, hiszen nem csak gyerekek használhatják.
Ingyenes 3D fényfestés Budapesten!
Közép-Európa legnagyobb 3D fényfestése minden nap vár.
10+ legjobb program adventtől Újévig!
Fényvillamos, Diótörő musial, balett, jégfolyosó, 3D galéria, ingyenes Mikulás látogatás és még számos izgalmas program várja adventtől újévig a kicsiket és a nagyokat is!
Rómeó és Júlia musical 2021-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A 16 éves Rómeó és Júlia musical 2021. szeptember 16-án ismét Budapesten az Arénában lesz látható. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK