Buena Vista Social Club koncert Budapesten 2014-ben! Jegyek itt!

Kelt: 2014.04.30 kovacsad

Buena Vista Social Club koncert Budapesten 2014-ben! Jegyek itt! A búcsú turné az Adios Tour - ORQUESTA BUENA VISTA SOCIAL CLUB® "ADIOS TOUR" (100%) featuring Omara Portuondo, Eliades Ochoa, Guajiro Mirabal, Barbarito Torres, Jesus "Aguaje" Ramos (50%) koncert Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2014 nyarán lesz látható.

2014. július 26-án újra Budapesten koncertezik a Buena Vista Socila Club. Ezúttal az ORQUESTA BUENA VISTA SOCIAL CLUB® "ADIOS TOUR" (100%)featuring Omara Portuondo, Eliades Ochoa, Guajiro Mirabal, Barbarito Torres, Jesus "Aguaje" Ramos (50%) című búcsú koncertjét a Margitiszigeti Szabadtéri Színpadon láthatja a közönség.

A múlt évi koncert sikerein felbuzdulva idén kétszer is koncertet adnak a tervek szerint, bár jelenleg csak egy előadást hirdettek meg.

Az Orquestra Buena Vista Socila Club budapesti koncertjére már árulják a jegyeket! Jegyvásárláshoz kattintson ide!

A Buena Vista Social Club története mesebeli: a negyvenes években működő havannai szórakozóhely egykori zenészei jó fél évszázaddal a klub bezárása után újra összeálltak, és elkészítették első lemezüket. Az album hatalmas nemzetközi siker lett, az együttes a világzenei színtér emblematikus jelenségévé vált. A veterán kubai muzsikusok azóta is világszerte koncerteznek, igaz, a csapat egy-egy idős zenész sajnálatos távozása miatt időről időre fiatalodik. A BVSO azonban még így is a harmincas-negyvenes évek havannai klubéletének autentikus őrzője, hiszen alapító tagok továbbra is játszanak benne. Gyakran csatlakozik hozzájuk a fáradhatatlan hangú Omara Portuondo, aki világsikert kivívó első lemezüknek is egyik meghatározó közreműködője volt.A kubai művésznő tinédzserkora óta énekel; legfrissebb, Gracias című lemeze kapcsán a New York Times azt írta róla, hogy hangja semmit sem vesztett hősiességéből, a Los Angeles Times pedig úgy jellemezte orgánumát mint csodálatosan erőteljes és széles érzelmi skálát bejáró hangszert. -írta róluk a Művészetek Palotája, amikor 2012 novemberében Budapesten koncerteztek

Az előadásnak esőnapja nincs, így kedvezőtlen időjárás esetén is megrendezésre kerül! Javasoljuk eső esetén az esőkabát használatát illetve a megfelelő öltözéket. Esernyő használata tilos!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

James Blunt koncert Budapesten az Arénában! Jegyek itt!
A Moon Landing Tour részeként 2014. október 27-én Budapest is turné állomás lesz. A koncertre a jegyvásárlás március végén indult el! A Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a koncertnek.
Lajkó Félix koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyvásárlás itt!
Szabadtéri koncertet ad barátaival a Budapesti Nyári Fesztiválon 2014-ben Lajkó Félix. A koncertet 2014. július 13-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon rendezik meg.
Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2014-es program és jegyinfók itt!
2014-ben ismét változatos programokkal várja a közönséget a Budapesti Nyári Fesztivál. A Budapesti Nyári Fesztivál 2014-es programjában kiemelt figyelmet kap majd idén is a Shakespeare Fesztivál és a Városmajori Színházi Szemle, ahola legjobb és ...
Szegedi Szabadtéri Játékok 2014-as programja - Jegyek és egyéb információk itt!
Új színpadon várja a 2014 nyári produkcióit a Szegedi Szabadtéri Játékok. Az új évad műsora itt!
A Mikulásbusz 2020-ban is közlekedik!
A villamosok közt újítás volt idén a Mikulás járat, de most a Mikulás busz is újra visszatér.
We Will Rock You musical 2021-ben a Bajai Szabadtérin - Jegyek a Queen musicalre itt!
A We will Rock You musical 2021. augusztus 13-14-én a Szentháromság téren felállításra kerülő Bajai Szabadtéri Színpadon lesz látható. A Queen musicalre jegyek itt!
2 napig Balázs Fecó dalait játsza a Margitszigeti Zenélő Kút!
Ezzel a szép gesztussal emlékeznek meg a legendás énekesről.
Mikulástroli 2020-ban is! Adományt is gyűjt!
Idén is gyűjtik az adományokat a Mikulás a trolin. Sőt idén is különleges belsőt kapott.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK