Caramel Jelenés koncert az Arénában! Jegyvásárlás és jegyárak itt!

Kelt: 2013.06.05 Kovács Gergely

Caramel Jelenés koncert az Arénában! Jegyvásárlás és jegyárak itt! Jelenés címmel ad koncertet 2013. december 7-én Molnár Ferenc Caramel a Papp László Budapest Sportaréna színpadán! A különleges koncertre a jegyek már kaphatóak!

Óriási sikerrel debütált a Megasztár felfedezettjének és immár a Voice mesterének Caramel nek az új dala, mely a Jelenés címet kapta. Az új dal után országos nyári koncertezés veszi kezdetét, de az év végére is tartogat egy nagy  meglepetést az énekes, ugyanis újra koncertet ad a Papp László Budapest Sportaréna színpadán, ahol 2012-ben már volt egy teltházas koncertje. A 2013-as koncert címe Jelenés lesz.

Molnár Ferenc "Caramel" a Megasztár 2 nyertese, amit 2004-ben nyert meg a műsort és népszerűsége azóta töretlen. A Szállok a dalllal című dalával örökre belopta magát a nézők szívébe.

Az Aréna koncertre már árulják a jegyeket! A koncert 2013. december 7-én 20:00-kor lesz a Papp László Budapest Sportaréna színpadán.  Jegyárak és online jegyvásárlási ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Caramel koncert turné 2013
Caramel turné 2013 nyarán is! Molnár Ferenc Caramel országos turnéjára már árulják a jegyeket. A jegyárak eltérőek lehetnek helyszínenként. Érdemes már most megvenni a jegyeket!
Aquaréna jegyek!
Vedd meg jegyeidet sorban állás nélkül! A Mogyoródi Aquaréna várja idén is az Aquapark szerelmeseit. A jegyárak lentebb olvashatóak!
Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad!
Egy egyszerű kérdésre a felnőttek és a gyerekek fele is rossz választ ad. A témával már a TV is foglalkozott, hiszen egyszerű a kérdés.
TOP 10 program 2013 első felében!
Anyák napi ajándék, Nőnapi meglepetés, vagy egyszerűen csak egy jó ötlet ha különleges vagy érdekes programra akarsz a családdal vagy a pároddal menni. Ezeket keresik most a legtöbben!
Thriller Live musical - Jegyek itt!
2014-ben ismét Bécsben a legendás Michael Jackson musical a Thriller Live - Jegyek és infók letebb!
Koncz Zsuzsa koncert az Arénában 2014-ben! Jegyvásárlás itt!
LEGENDÁS ÉLETMŰ - TIZEDSZER AZ ARÉNA SZÍNPADÁN! Koncz Zsuzsa koncert jegyek már kaphatóak! A 10. Jubileumi Nagykoncert egy örök élményt nyújt majd.
Caramel nagykoncert 2013-ban Agárdon! Jegyek itt!
Molnár Ferenc Caramel élő koncertet ad az Agárdi Pop Strand színpadán! A koncertre már elindult az online jegyértékesítés.
Szabadtéren a Pál utcai fiúk musical 2020-ban! Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 augusztusában szabadtéren is látható lesz!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK