Chili vagy Mango - új interaktív vígjáték mobilra! Videó itt!

Kelt: 2013.10.11 Kovács Gergely

Chili vagy Mango - új interaktív vígjáték mobilra! Videó itt! Te is unod a kiszámítható sztorikat és az örökös happy endet? Itt az első interaktív sorozat, nézd és alakítsd a mobilodról! Dönts te a szereplők életéről! Az okostelefonra készülő sorozat már elindult.

Minden epizódba többször is belenyúlhatsz! Most végre neked is van beleszólásod a történetbe, irányítsd a szereplőket kedved szerint!

A FilmDrops egy applikáció, amin keresztül videókat nézhetsz a mobilodon. A FilmDropson nézhető első sorozat, a Chili vagy Mango, sikeresen ötvözi a film és a játék legnagyobb erényeit – Szórakoztat és aktivizál!

Egy epizód során többször van lehetőséged befolyásolni a jelenetet, és minden alkalommal két út közül választhatsz. Ha megfelelő irányba tereled főhősödet, csillagokkal jutalmazunk! Nem csak egy jó megoldás létezik, így hát érdemes minden lehetséges utat bejárnod, hogy összegyűjts minél több csillagot.

Az összes döntési pontot figyelembe véve az első évad kilenc epizódjában összesen 72-féle történet rejlik, vagyis ennyiféleképpen nézhető végig az első évad


A két főszereplő Michl Júlia és Poroszlay Kristóf, a további szerepekben mások mellett Fullajtár Andrea, Réti Adrienn, Keresztes Tamás, Trokán Nóra, Stefanovics Angéla és Kovács Lehel látható.

A sorozat minden egyes epizódja egy randi vagy egy találkozó: felváltva követheted Zénó, a nőcsábász ételkritikus, és Lili, a szende cukrászlány történetét. Zénót csak a vadászösztön hajtja, a te segítségedre van szüksége ahhoz, hogy megszerezze a kiszemelt nőt. Persze, ha úgy döntesz, akár pofára is ejtheted, szíved joga. Lili, Zénóval szemben, senkinek nem akar rosszat, csak szeretne elmenekülni az őt üldöző férfiak elől. Segíthetsz neki átvészelni minden kellemetlen helyzetet, mert egyedül képtelen kezelni bizarr hódolóit.

Zénó és Lili szemén keresztül végre egyetlen sorozaton belül megismerhetjük a női és férfi szemszöget is, és talán a végére megértjük, hogy miért ilyen hülye minden Férfi/Nő...


Chili vagy Mango, az első interaktív sorozat. Töltsd le ingyen Google Play-ről http://bit.ly/1dNukq7, vagy az App Store-ból http://bit.ly/19aczLZ.

Tudtad, hogy a budapesti taxisokról is készült egy előadás! Film és színház egyben! Itt a Droszt! Részletek itt! Nézd meg kapcsolódó híreinket is, hiszen sok érdekességet gyűjtöttünk össze a cikk alatt!

Videó:

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Szépleányok film! 1 millió néző látta! Te is? Nézd meg itt!
Megrendítő film az első, 1985-ös szépségkirálynő-választásról. Főszerepben az öngyilkosságot elkövetett Molnár Csilla és a végnapjait élő szocializmus. Hartai László és Dér András 87-es filmjét mozikban egymillióan látták.
Harapós katicabogarak terjednek Magyarországon!
A hétpettyes és a kétpettyes katicákat veszélyezteti az új harlekinkatica. Egész Európában gondot okoz. Tudja meg hogyan védekezhet, illetve hogyan lehet megkülönböztetni őket.
Droszt - Taxi reality filmen és színpadon! Jegyek és videó itt!
Párhuzamos történetek alcímmel mutatja be az új budapesti éjszakai taxis történetekről szóló előadását a 011 Alkotócsoport az Átriumban. A különleges előadás egyszerre 4 taxi utasait és történeteit mutatja be filmen és színpadon is egyszerre.
Kék villamos Budapesten! Tudd meg miért kapott új színt!
Kék villamos volt látható a Margit hídi villamosvégállomáson. Kiderült, hogy miért is kapott új színt a villamos.
Vicces vagy érdekes programok!
Sokan keresünk érdekes és vicces programokat. Ezeket gyűjtöttük mi most egybe!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020-ban Magyarországon. Jegyek és helyszínek itt! A turné Győr, Debrecen, Szeged, Budapest, Tataványa, Békéscsaba és számos városvan látható lesz
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán koncerteje 2020. október 29-én Budapesten a Klauzál Gábor Kulturális Központban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Hattyúk tava 2020-ban Budapesten az Erkel Színházban! Jegyek és részletek itt!
A hattyúk tava balett 2020-ban az Erkel Színházban ismét látható lesz, ám ezútttal különleges óvintézkedések és szabályok mellett lesz látogatható az előadás! Jegyek és részletek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK