Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Chili vagy Mango - új interaktív vígjáték mobilra! Videó itt!

2013.10.11 Kovács Gergely

Chili vagy Mango - új interaktív vígjáték mobilra! Videó itt!

Te is unod a kiszámítható sztorikat és az örökös happy endet? Itt az első interaktív sorozat, nézd és alakítsd a mobilodról! Dönts te a szereplők életéről! Az okostelefonra készülő sorozat már elindult.

Minden epizódba többször is belenyúlhatsz! Most végre neked is van beleszólásod a történetbe, irányítsd a szereplőket kedved szerint!

A FilmDrops egy applikáció, amin keresztül videókat nézhetsz a mobilodon. A FilmDropson nézhető első sorozat, a Chili vagy Mango, sikeresen ötvözi a film és a játék legnagyobb erényeit – Szórakoztat és aktivizál!

Egy epizód során többször van lehetőséged befolyásolni a jelenetet, és minden alkalommal két út közül választhatsz. Ha megfelelő irányba tereled főhősödet, csillagokkal jutalmazunk! Nem csak egy jó megoldás létezik, így hát érdemes minden lehetséges utat bejárnod, hogy összegyűjts minél több csillagot.

Az összes döntési pontot figyelembe véve az első évad kilenc epizódjában összesen 72-féle történet rejlik, vagyis ennyiféleképpen nézhető végig az első évad


A két főszereplő Michl Júlia és Poroszlay Kristóf, a további szerepekben mások mellett Fullajtár Andrea, Réti Adrienn, Keresztes Tamás, Trokán Nóra, Stefanovics Angéla és Kovács Lehel látható.

A sorozat minden egyes epizódja egy randi vagy egy találkozó: felváltva követheted Zénó, a nőcsábász ételkritikus, és Lili, a szende cukrászlány történetét. Zénót csak a vadászösztön hajtja, a te segítségedre van szüksége ahhoz, hogy megszerezze a kiszemelt nőt. Persze, ha úgy döntesz, akár pofára is ejtheted, szíved joga. Lili, Zénóval szemben, senkinek nem akar rosszat, csak szeretne elmenekülni az őt üldöző férfiak elől. Segíthetsz neki átvészelni minden kellemetlen helyzetet, mert egyedül képtelen kezelni bizarr hódolóit.

Zénó és Lili szemén keresztül végre egyetlen sorozaton belül megismerhetjük a női és férfi szemszöget is, és talán a végére megértjük, hogy miért ilyen hülye minden Férfi/Nő...


Chili vagy Mango, az első interaktív sorozat. Töltsd le ingyen Google Play-ről http://bit.ly/1dNukq7, vagy az App Store-ból http://bit.ly/19aczLZ.

Tudtad, hogy a budapesti taxisokról is készült egy előadás! Film és színház egyben! Itt a Droszt! Részletek itt! Nézd meg kapcsolódó híreinket is, hiszen sok érdekességet gyűjtöttünk össze a cikk alatt!

Videó:

• Szépleányok film! 1 millió néző látta! Te is? Nézd meg itt!
• Harapós katicabogarak terjednek Magyarországon!
• Droszt - Taxi reality filmen és színpadon! Jegyek és videó itt!
• Kék villamos Budapesten! Tudd meg miért kapott új színt!
• Vicces vagy érdekes programok!Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021