Jégvarázs a TV-ben!

Kelt: 2017.12.22 kovacsad

Jégvarázs a TV-ben! A Jégvarázs ismét a TV-ben lesz látható! Tudd meg mikor?!

A jeges világ mindig vonzotta a közönséget és a siker is mindig garantált. Ezt erősíti a buapesti Jégfolyosó sikere, vagy az is, hogy már most rengeteg jegy elkelt a hamarosan az Arénába érkező új jégshowra amire jegyet is nyerhettek!

Azonban jég témában kétségtelenül a legnagyobb siker a Disney által teremtett zenés jégvilág a Jégvarázs világa. A Jégvarázs minden idők legnagyobb Disney sikere volt. Készült már belőle musical, jégshow, sőt hamarosan érkezik a folytatás is. A film pedig koncert verzióban is nagy sikerrel fut. Részletek itt!

A mese azonban 2017. december 23-án szombaton 19:10-től az RTL klub műsorán is látható lesz. Valamint 2017. december 24-én 15:40-kor lesz látható az RTL klubin.

Azoknak, akik élőben szeretnének egy jeges világba csöppenni egy mese keretein belül ajánljuk a Hókirálynő című előadást. Jegyek itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Elvis the musical turné 2018-ban Magyarországon - Jegyek az Elvis musicalre itt!
Bár hivatalosan idén épp 40 éve, hogy a földkerekség legnagyobb rock’n’roll előadója, Elvis Presley meghalt, fanatikus rajongói időről-időre előállnak olyan bizonyítékokkal, mely szerint a Király halála csak megrendezett volt és Elvis ...
We Will Rock You musical 2018-ban Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
A Queen dalokból készült We Will Rock You musical 2018 májusában ismét Budapesten a BOK SYMA Csarnokban lesz látható. Jegyvásárlás itt!
Mamma Mia turné 2018 - Helyszínek és jegyvásárlás itt!
A tervek szerint a Mamma Mia musical debreceni előadás után 2018-ban Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Zalaegerszegen, Békéscsabán és Szolnokon is felcsendülnek az ABBA együttes világslágerei a Madách Színház művészeinek előadásában.
Apáca show musical 2018-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyvásárlás itt!
2018. augusztus 10-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon magyar nyelven kerül bemutatásra az Apáca show musical, Whoopi Goldberg legendás filmjének színpadi adaptációja.
István, a király 2018-ban a Budapesti Operettszínház sztárjaival - Jegyek itt!
Az István, a király 2018 szeptemberétől lesz látható a Budapesti Operettszínházban. Jegyek már kaphatóak! Dolhai Attila, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Polyák Lilla, Kerényi Miklós Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Homonnay Zsolt, György Rózsa ...
A Diótörő és Egérkirály musical előadás turné 2017 - Jegyek és helyszínek itt!
A Diótörő és Egérkirály musical előadás 2017-ben Budapest, Szolnok, Győr, Miskolc arénáiban lesz látható. Jegyek itt!
Edvin Marton & Evgeni Plushenko: KINGS ON ICE BUDAPESTEN! Jegyek itt!
2018. április 29.-án az Arénában a Jég Királyai között a műkorcsolya világhírű olimpiai és Európa bajnokait : Evgeni Plushenkot (olimpiai bajnok), Adelina Sotnikovát (olimpiai bajnok) Alexander Smirnov-Yuko Kawagutit (Európa bajnok), Tomas ...
Harlem Globetrotters kosárlabda show az Arénában 2018-ban! Jegyek itt!
2018. április 10-én a Papp László Budapest Sportaréna falai közt a Harlem Globetrotters kosárlabdacirkusza. Az érdekes érdekes és látványos kosárlabda show Budapesten.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK