Rómeó és Júlia musical 2013-ban a Bajai Szabadtéri Színpadon! Jegyek és infók itt!

Kelt: 2012.12.01 kovacsad

Rómeó és Júlia musical 2013-ban a Bajai Szabadtéri Színpadon! Jegyek és infók itt! 2013-ban ismét Baján a Budapesti Operettszínház egyi ksiker produkciója. Miután a Csodálatos Baja program keretein belül a Miss Saigon musical már sikert aratott Baján, így a Budapesti Operettszínház 2013 nyarán a legnagyobb sikerprodukcióját hozza Bajára. A Bajai Szabadtéri Színpadon 2013-ban a Rómeó és Júlia musicalt láthatja a közönség. Jegyek és szereposztás hamarosan!

2013-ban ismét Baján a Budapesti Operettszínház egyi ksiker produkciója. Miután a Csodálatos Baja program keretein belül a Miss Saigon musical már sikert aratott Baján, így a Budapesti Operettszínház 2013 nyarán a legnagyobb sikerprodukcióját hozza Bajára.

A Bajai Szabadtéri Színpadon 2013. augusztus 29-31 között a Rómeó és Júlia musicalt láthatja a közönség. A bajai Rómeó és Júlia előadásokra jegyek már online vásárolhatóak a www.jegytrafik.hu oldalon.


Bajára busz is indul a Moneo Tours szervezésében! Részletek a buszról ide kattintva!

A musical 2012 novemberében ünnepelte az 500. előadását, ahol Kerényi Miklós Gábor bemutatta a musical új szereplőit is.A musical, amelyből DVD és CD is megjelent és amelynek legnagyobb slágerét a Lehetsz királyt a rádiók a mai napig is játszák igazi sztárszereposztással látogat Bajára.

A Rómeó és Júlia musicalben az elmúlt 8 évben új szereplőket is avattak. A Budapesti Operettszínházban Mészáros Árpád Zsolt, Dolhai Attila, Szabó P. Szilveszter és Janza Kata mellett olyan sztárok játszák a főszerepeket, mint Brasch Bence a Csillag születik sztárja, Kapócs Zsóka, Kalocsai Zsuzsa, Szabó Dávid az X-faktor sztárja, Peller Anna, Homonnay Zsolt és Polyák Lilla.

A Rómeó és Júlia musical 2013-ban a soproni MKB Aréna színpadán is látható lesz. Jegyek és infók itt!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Rómeó és Júlia musical 2013-ban Sopronban az MKB Aréna színpadán! Jegyek és infók itt!
A Budapesti Operettszínház sikermusicalje a Rómeó és Júlia musical sztárszereposztásban érkezik Sopronba. A soproni előadásokra jegyek már kaphatóak! 2013-ban második alkalommal lesz látható Sopronban. 2013 március 16-án délután és este újra ...
Ghost musical a Budapesti Operettszínházban! Részletek és jegyek itt!
2013-ban debütál a Budapesti Operettszínházban a Ghost musical magyar verziója. A Ghost musicalra jegyek még nem kaphatóak, de a bérletet vásárlóknak már biztos helyük van az előadásokra. A musical egyik dala Itt és most címmel került kiadásra ...
Elfújta a szél musical Szegeden 2013-ban! Jegyek már kaphatóak a premierre!
2013. július 26-27 lesz a premierje a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Budapesti Operettszínház új musicaljének. Az Elfújta a szél című musicalt a Rómeó és Júlia musical szerzője írta. Az Elfújta a szél musicalre jegyek már kaphatóak és ...
Elfújta a szél musical Sopronban az MKB Arénában 2013 nyarán! Jegyek itt!
2013. augusztus 17-18-án Sopronban a MKB Aréna szabadtéri színpadán debütál a Budapesti Operettszínház új musicalje az Elfújta a szél. Jegyek itt!
Viktória 2013-ban a Budapesti Operettszínházban! Jegyek itt!
Ábrahám Pál Viktória című operettjét mutatja be a Budapesti Operettszínház 2013. január 25-én. Jegyek hamarosan kaphatóak lesznek!
Poligamy musical a Madách Színházban 2013-ban! Jegyek itt!
Poligamy musical - egy új magyar musical, magyar szerzőktől 2013-ban a Madách Színházban. A Csoportterápia szerzőinek csapata egy magyar film forgatókönyvéből csinált most zenés előadást. A Poligamy musical bemutatója a 2012/2013-as évadban ...
István, a király 2013-ban az Arénában! Jegyek és szereposztás!
2013-ban a szegedi Szabadtéri Játékokon majd a Papp László Sportarénában lesz látható a 30 éves jubileumát ünneplő István a király rockopera. A darabot Alföldi Róbert rendezi és Keselyák Gergely lesz a karmester. Jegyek és szereposztás itt!
Ilyen jól még nem jött át üzenet! 168 színész a hét legjobb dalában!
Alföldi Róbert, Csonka András, Stohl András, Dolhai Attila, Für Anikó, Hegedűs D. Géza, Jaskó Bálint, Nagy Sándor, Pokorni Lia, Kenderes Csaba, Kocsis Dénes, Lengyel Tamás csak pár név a 168 színészből, akik összehozták hét legjobb és legmehatóbb videóját!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK