INGYENES szinkronúszás és műugró bemutató a Duna Aréna nyílt napján!

Kelt: 2019.12.02 Kovács Gergely

INGYENES szinkronúszás és műugró bemutató a Duna Aréna nyílt napján! Apacuka koncert, kosmotor ügyességi verseny, úszóverseny, létesítmény bemutató túra, szinkronúszás és műugrás bemutató és sok más vár.

A december 7-én Duna Arénában megrendezésre kerülő Családi nyíltnapra szeretettel várunk minden a létesítmény és a vízisportok iránt érdeklődő családot!

A rendezvény keretében a kilátogatók megismerkedhetnek a Duna Arénával, izgalmas és ritkán látott sportbemutatókat láthatnak, de akár a Mikulással készíthetnek egy közös fotót. A napot egy szabadtéri Apacuka koncert zárja! - írja a KarácsonySzeretlek.huHelyszín:

Duna Aréna 1138 Budapest, Népfürdő utca 36.

A részletes program és REGISZTRÁCIÓ itt!

Ha szereted a látványos eseményeket akkor a Jégcirkusz is tetszene! Részletek itt!


Jégfolyosóról már hallottál? Na és arról, hogy 1 napra INGYENES a Városligeti jégpálya? Vagy az Állatkert 200 forintos akciójárólA cikk alatti kapcsolódó hírekben erről is olvashatsz!

Ne hagyd ki a JÁTÉK menüt se ahol például koncertjegyet, könyvet, mozijegyet és sok mást nyerhetsz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Szépség és a Szörnyeteg az Operettszínházban - Jegyek itt!
Az Operettszínházban a 2019/2020-as évadban is látható A Szépség és a Szörnyeteg musical! A Disney musical már több, mint 1000 alkalommal volt látható.
Jégcirkusz érkezik Budapestre - Jegyek itt!
Jégcirkuszi show lesz látható Budapesten 2020. március 4-én a BOK Csarnokban. A Russian Circus on Iceban a Diótörőtől a Hókirálynőig számos mese megjelenik. Jegyek itt!
RÁADÁS előadást kellett beszúrni a Mancs őrjárat Live showból az Arénában - Jegyek itt!
A Paw Petrol - Mancs őrjárat Live show: A mentőfutam 2020. január 4-5-én a Papp László Budapest Sportarénában lez látható. Három előadás már teltházas, így ráadás előadást szúrtak be!
INGYENES lesz az ország 7 jégpályája 1 napra! Regisztráció itt!
Budapest, Pécs, Zalaegerszeg, Szeged, Nyíregyháza, Jászberény és Békéscsaba is része a programnak. Az MVM Jégkaland ingyenes korcsolyázással vár.
NYERJ Design tűzoltókészüléket! Ments életet!
Naponta 20 lakástűz keletkezik, amit 2000 forintból megakadályozhattak volna! Te felkészült vagy? A Praktika tűzvédelem Webshoppal közös játékunkban most egy design tűzoltókészüléket nyerhetsz.
INGYENES jégpálya a Bálna Terasznál 2019-ben is! Nyitvatartás itt!
A legszebb panorámájú ingyenes korcsolyapálya a Bálna teraszán. Idén is 450 négyzetméteres jégpálya várja az érdeklődőket a budapesti jégpályán.
200 forint lesz a jegy az Állatkertbe egy telefonért!
3 napig tart majd az akció decemberben a Fővárosi Állat- és Növénykertben.
Hair musical Budapesten 2020-ban! Jegyek itt!
2020. október 11-én Budapest ad otthont a musicalnek. A budapesti Erzsébetligeti Színház színpadán lesz látható a Hair musical.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK