Pofonokat gyűjt az Éden Hotel egykori szereplője!

Kelt: 2013.08.31 Kovács Gergely

Pofonokat gyűjt az Éden Hotel egykori szereplője! Ember Péter neve már ismerős lehet sokaknak, hiszen az Éden Hotelben is láthattuk őt. Peti most egy extra ötletével készült. Száz azaz 100 pofont gyűjtött össze.

Peti a legjobb dolognak az életében azt tartja, hogy minden reggel, amikor felkel, kap egy esélyt az élettől, hogy az legyen, aki szeretne. Az Éden Hoteltől elsősorban ismertséget várt. Azonban most újabb babérokra tör.

100 pofont gyűjtött be a Sziget Fesztiválon. A céljuk, hogy bekerüljenek az Ellen Showba. Egy biztos, hogy mindent megtesz a sikerért, hiszen ez  nem az első próbálkozása. Az "Álljunk meg egy dalra!" című videóban például dalokat mondtak el spontán megállított embereknek. Ezt a videót 100.000 ember látta.

Ha te is készítesz  valami különleges videót, küldjed el nekünk is!

Videó:

A 100 pofon videó 4 napja érhető el a neten, de már 50.000 nézője volt. Vajon láthatunk majd egy magyar hírességet is a Youtubeon? Kiderül! Mi szurkolunk Petinek.


A cikk alatti kapcsolódó cikkeket is érdemes megnézni! Főleg ha szereted az érdekes programokat.
 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Vicces vagy érdekes programok!
Sokan keresünk érdekes és vicces programokat. Ezeket gyűjtöttük mi most egybe!
Taxigaléria Budapesten! Taxikban láthatjuk a festők képeit!
Vígh Attila kortárs festőművész képeit tekinthetik meg hétfőtől egy hónapon át az utasok hatszáz budapesti taxiban, amelyekben táblagépek is vannak.
EVERNES Fesztivál jegyek!
EVERNESS Fesztivál - A Tudatosság Ünnepe Balatonkenesén! Napjegyek már kaphatóak!
Korda György koncert turné 2013- Jegyek az Életmű koncert turnéra itt!
Korda György Életmű koncert turné 2013 - Jegyek a szegedi, miskolci, békéscsabai, pécsi és szombathelyi koncertekre itt!
VII. BME Egyetemi Napok 2013 - Jegyek itt!
Jön a 7. BME Egyetemi napok 2013. szeptember 17-19 között. Budapesten a Budai Infopark ad otthont a kultikus rendezvénynek.
Pasimegörző várja a hölgyeket Budapesten!
Improvizációs főzés, pasimegörző, zongora óra divatbemutatók és számtalan érdekesség várja 2013. szeptember 5-8. között a hölgyeket.A Hungexpo területén lesz a Csupa Nő - Vásár és figyelem csak neked program.
Az Olvasás éjszakája 2013
Az Olvasás éjszakája 2013. szeptember 13-án pénteken lesz. Budapest mellett Nyíregyháza, Sopron, Vác, Dunakiliti is része az akciónak.
Egy videó Budapestről! Ezt látni kell!
A film közel 8 hónapon át készült és egy egészen különleges élményt nyújt. Pátzay Ádám videóját érdemes megnézni. Azt hiszem mindenki talál majd benne ismerős helyszínt.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK